NOY4N Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 225 5 Nisan 2025 #1 İtopya'dan bilgisayari almaya çalışıyorum ama taksit seçilmedi gibi hata veriyor. Seçebilecek bir yer de çıkmıyor? Nasıl halledebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2025
İtopya'dan bilgisayari almaya çalışıyorum ama taksit seçilmedi gibi hata veriyor. Seçebilecek bir yer de çıkmıyor? Nasıl halledebilirim?
RyNx358 Decipat Ekipman Ustası Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 1.112 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #2 NOY4N dedi: İtopya'dan bilgisayari almaya çalışıyorum ama taksit seçilmedi gibi hata veriyor. Seçebilecek bir yer de çıkmıyor? Nasıl halledebilirim? Eki Görüntüle 2462826 Genişletmek için tıkla... Kart noyu direkt kopyala yapıştır yapınca öyle oluyor tek tek el ile gir.
NOY4N dedi: İtopya'dan bilgisayari almaya çalışıyorum ama taksit seçilmedi gibi hata veriyor. Seçebilecek bir yer de çıkmıyor? Nasıl halledebilirim? Eki Görüntüle 2462826 Genişletmek için tıkla... Kart noyu direkt kopyala yapıştır yapınca öyle oluyor tek tek el ile gir.
NOY4N Picopat Katılım 4 Mart 2025 Mesajlar 225 5 Nisan 2025 #3 RyNx358 dedi: Kart noyu direkt kopyala yapıştır yapınca öyle oluyor tek tek el ile gir. Genişletmek için tıkla... Aga ben kredi karti yerinden düz banka kartı ile yapmaya çalıştım ondandır diye düşündüm. Oda havale ile yaptım umarım sorunsuz olur
RyNx358 dedi: Kart noyu direkt kopyala yapıştır yapınca öyle oluyor tek tek el ile gir. Genişletmek için tıkla... Aga ben kredi karti yerinden düz banka kartı ile yapmaya çalıştım ondandır diye düşündüm. Oda havale ile yaptım umarım sorunsuz olur