İtopya taksit

Arifcocops

Centipat
Arkadaşlar Webteknonun yeni toplamış olduğu sistemi almayı düşünüyorum. Bana sistem önerisini yapmayın. Bazı şeyler değiştiriyorum ve 5300 TL tutuyor. Bonus kart 9 ay taksit sağlıyor fakat ben öğrenci olduğum için 600 civarı para ödeyemem. Benim düşüncem ise 5300 TL nakit avans çekip 18 ay taksitlendirip İtopya tarafına havale yapmaktır. Bu dediğim şey olur mu? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Webteknonun yeni toplamış olduğu sistemi almayı düşünüyorum. Bana sistem önerisini yapmayın. Bazı şeyler değiştiriyorum ve 5300 TL tutuyor. Bonus kart 9 ay taksit sağlıyor fakat ben öğrenci olduğum için 600 civarı para ödeyemem. Benim düşüncem ise 5300 TL nakit avans çekip 18 ay taksitlendirip İtopya tarafına havale yapmaktır. Bu dediğim şey olur mu? Yardımlarınızı bekliyorum.
Güzel sistem dostum hayırlı olsun :)

Evet olur. Ben zamanında iPhone alırken bu şekilde yapmıştım. 2000 TL taksitli nakit avans çektim, peşin ödedim sonra da taksit taksit yatırdım parayı karta. Tabii nakit avans çektiğin için bir faiz olacak. Benim zamanımda 2000 TL'ye 2040 TL gibi bir şey ödemiştim. Fakat şu an faizler ne alemdedir bilemem:)

Yalnız kişisel tavsiyem bu işlemi telefon bankacılığı ile veya internet bankacılığından ne çekersem ne öderim gibi bir ekran görebiliyorsan yap. Çünkü senden habersiz yok bilmem ne faizi falan gibi komik rakamlar tavsiye etmeye kalkmasınlar;)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı