S samaritan5 Kilopat Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #21 techomaniac dedi: Fiyatı kaça çıkar sizce hocam Genişletmek için tıkla... Çıkacak sistemin özellikleri belli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Eylül 2023
techomaniac dedi: Fiyatı kaça çıkar sizce hocam Genişletmek için tıkla... Çıkacak sistemin özellikleri belli mi?
Tayurak Kilopat Katılım 9 Aralık 2017 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #22 RAM'ler 5200mhz corsair olarak değiştirilmiş. Galiba stok yetersizliğinden.
C canbg Megapat Katılım 16 Temmuz 2014 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #23 Dün almaya karar verdim. Bugün alacaktım. Fiyatı 33.755 olmuş. Karar verdiğiniz an alın. Benim gibi yapmayın.
Dün almaya karar verdim. Bugün alacaktım. Fiyatı 33.755 olmuş. Karar verdiğiniz an alın. Benim gibi yapmayın.
Tayurak Kilopat Katılım 9 Aralık 2017 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #24 canbg dedi: Dün almaya karar verdim. Bugün alacaktım. Fiyatı 33.755 olmuş. Karar verdiğiniz an alın. Benim gibi yapmayın. Genişletmek için tıkla... Aga yapma be bugün alacaktım ben şansımı gibeyim gitti gül gibi sistem
canbg dedi: Dün almaya karar verdim. Bugün alacaktım. Fiyatı 33.755 olmuş. Karar verdiğiniz an alın. Benim gibi yapmayın. Genişletmek için tıkla... Aga yapma be bugün alacaktım ben şansımı gibeyim gitti gül gibi sistem
Boran Ulusoy Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 73 27 Eylül 2023 #25 NetNpcOlanİnsan dedi: Diğer sistem, o ne zaman çıkacak? Genişletmek için tıkla... Ne zaman çıkacak ve özellikleri nelerdir? Makale varsa atabilirsen sevinirim. Recep Baltaş dedi: Muhtemelen haftaya hafta sonu gibi. Genişletmek için tıkla... Technopat-three sisteminin fiyatı arttığı ve RAM'i değiştiği için almadım yeni sistemi bekliyorum, özellikleri nelerdir? Söylersen sevinirim abi. ProfTech dedi: Bizim belirledigimiz ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Belirlediğiniz sistem nedir? Baktım ama bulamadım atabilirsen sevinirim şimdiden sağ ol. Son düzenleme: 27 Eylül 2023
NetNpcOlanİnsan dedi: Diğer sistem, o ne zaman çıkacak? Genişletmek için tıkla... Ne zaman çıkacak ve özellikleri nelerdir? Makale varsa atabilirsen sevinirim. Recep Baltaş dedi: Muhtemelen haftaya hafta sonu gibi. Genişletmek için tıkla... Technopat-three sisteminin fiyatı arttığı ve RAM'i değiştiği için almadım yeni sistemi bekliyorum, özellikleri nelerdir? Söylersen sevinirim abi. ProfTech dedi: Bizim belirledigimiz ne zaman gelir? Genişletmek için tıkla... Belirlediğiniz sistem nedir? Baktım ama bulamadım atabilirsen sevinirim şimdiden sağ ol.
C Celof Meister Kilopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 83 30 Eylül 2023 #26 canbg dedi: Dün almaya karar verdim. Bugün alacaktım. Fiyatı 33.755 olmuş. Karar verdiğiniz an alın. Benim gibi yapmayın. Genişletmek için tıkla... Hala üzülüyorum onu kaçırdığıma.. Keşke bir kereye daha mahsus indirseler fiyatı..
canbg dedi: Dün almaya karar verdim. Bugün alacaktım. Fiyatı 33.755 olmuş. Karar verdiğiniz an alın. Benim gibi yapmayın. Genişletmek için tıkla... Hala üzülüyorum onu kaçırdığıma.. Keşke bir kereye daha mahsus indirseler fiyatı..
captainking Picopat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 249 1 Ekim 2023 #27 Yeni sistemi bekliyoruz kimse cevap vermiyor yorum yapmıyor gelmeyecek sonuç alınamadı galiba.
Boran Ulusoy Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 73 1 Ekim 2023 #28 captainking dedi: Yeni sistemi bekliyoruz kimse cevap vermiyor yorum yapmıyor gelmeyecek sonuç alınamadı galiba. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle yeni sistemi bekliyorum almak için :d
captainking dedi: Yeni sistemi bekliyoruz kimse cevap vermiyor yorum yapmıyor gelmeyecek sonuç alınamadı galiba. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle yeni sistemi bekliyorum almak için :d
captainking Picopat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 249 2 Ekim 2023 #29 Boran Ulusoy dedi: Aynen öyle yeni sistemi bekliyorum almak için :d Genişletmek için tıkla... Cevap verilmemesi biraz yanlış oluyor bizde başka yerden alalım yapacak bir şey yok belli ki boş.
Boran Ulusoy dedi: Aynen öyle yeni sistemi bekliyorum almak için :d Genişletmek için tıkla... Cevap verilmemesi biraz yanlış oluyor bizde başka yerden alalım yapacak bir şey yok belli ki boş.
pmanx Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 1.160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2023 #30 captainking dedi: Cevap verilmemesi biraz yanlış oluyor bizde başka yerden alalım yapacak bir şey yok belli ki boş. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal geçen denk düşen imola fiyatında gelir artık çünkü döviz artınca direkt onu da arttırdılar. Bu aynı fiyattan gelir indirim gelmiş gibi şey olur biter...
captainking dedi: Cevap verilmemesi biraz yanlış oluyor bizde başka yerden alalım yapacak bir şey yok belli ki boş. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal geçen denk düşen imola fiyatında gelir artık çünkü döviz artınca direkt onu da arttırdılar. Bu aynı fiyattan gelir indirim gelmiş gibi şey olur biter...