Bilgisayar Saati Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #1 Bugün cumartesi ve bilgisayara kule tipi fan taktıracağım. Teknik destek açık olur mu cumartesi günü? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2025
Bugün cumartesi ve bilgisayara kule tipi fan taktıracağım. Teknik destek açık olur mu cumartesi günü?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.343 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #2 Bilgisayar Saati dedi: Bugün cumartesi ve bilgisayara kule tipi fan taktıracağım. Teknik destek açık olur mu cumartesi günü? Genişletmek için tıkla... Açık olduğu yazıyor ama kendin de takabilirsin onu.
Bilgisayar Saati dedi: Bugün cumartesi ve bilgisayara kule tipi fan taktıracağım. Teknik destek açık olur mu cumartesi günü? Genişletmek için tıkla... Açık olduğu yazıyor ama kendin de takabilirsin onu.
Bilgisayar Saati Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #3 ubiiyy dedi: Açık olduğu yazıyor ama kendin de takabilirsin onu. Genişletmek için tıkla... onu taktigim zaman kendim garanti dışı oluyor
ubiiyy dedi: Açık olduğu yazıyor ama kendin de takabilirsin onu. Genişletmek için tıkla... onu taktigim zaman kendim garanti dışı oluyor
Micheal_Scofield Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 643 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #4 Genelde kule tipi fanların içinde kitapçığı olur kendiniz rahatça takarsınız aslında
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.343 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #5 Bilgisayar Saati dedi: Onu taktigim zaman kendim garanti dışı oluyor Genişletmek için tıkla... Direkt PC mi garanti dışı oluyor hocam? Hiç öyle bir şey duymadım.
Bilgisayar Saati dedi: Onu taktigim zaman kendim garanti dışı oluyor Genişletmek için tıkla... Direkt PC mi garanti dışı oluyor hocam? Hiç öyle bir şey duymadım.
Bilgisayar Saati Decapat Katılım 14 Haziran 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #6 ubiiyy dedi: Direkt PC mi garanti dışı oluyor hocam? Hiç öyle bir şey duymadım. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şeyini çıkartmak ve oynamak garanti dışı ediyor.
ubiiyy dedi: Direkt PC mi garanti dışı oluyor hocam? Hiç öyle bir şey duymadım. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir şeyini çıkartmak ve oynamak garanti dışı ediyor.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.343 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #7 Bilgisayar Saati dedi: Herhangi bir şeyini çıkartmak ve oynamak garanti dışı ediyor. Genişletmek için tıkla... Parçaların zaten ayrı ayrı garantisi var ve böyle olsa kimse böyle yapmaz ki? Herkes servise gönderir o zaman yeni bir parça aldığı zaman.
Bilgisayar Saati dedi: Herhangi bir şeyini çıkartmak ve oynamak garanti dışı ediyor. Genişletmek için tıkla... Parçaların zaten ayrı ayrı garantisi var ve böyle olsa kimse böyle yapmaz ki? Herkes servise gönderir o zaman yeni bir parça aldığı zaman.
Micheal_Scofield Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 643 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #8 Kasa sağlığı için soğutucu ve ekran kartı ayrı gönderilir zaten. O zaman ekran kartının da garantisi gitsin öyle iş mi olur çok saçma.
Kasa sağlığı için soğutucu ve ekran kartı ayrı gönderilir zaten. O zaman ekran kartının da garantisi gitsin öyle iş mi olur çok saçma.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.343 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #9 Micheal_Scofield dedi: Kasa sağlığı için soğutucu ve ekran kartı ayrı gönderilir zaten. O zaman ekran kartının da garantisi gitsin öyle iş mi olur çok saçma. Genişletmek için tıkla... Çok mantıklı bir cevap .
Micheal_Scofield dedi: Kasa sağlığı için soğutucu ve ekran kartı ayrı gönderilir zaten. O zaman ekran kartının da garantisi gitsin öyle iş mi olur çok saçma. Genişletmek için tıkla... Çok mantıklı bir cevap .