Gökhan054 Zeptopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #1 İtopya teknik destek ve diğer işlemler, arızalar yaşanan, sorunları çözümleme konusunda nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2021
Schizophren Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 940 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #2 Oyle bir hizmetleri yok.
DjKedi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 5.458 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #3 Çok kısıtlı bir ekipleri olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden biraz yoğunluk olunca çok sıkıntı çıkıyor. Yani şansın varsa tenha bir zamanda ürünün bozulursa işini görürler, yok yoğunluk varsa geçmiş olsun.
Çok kısıtlı bir ekipleri olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden biraz yoğunluk olunca çok sıkıntı çıkıyor. Yani şansın varsa tenha bir zamanda ürünün bozulursa işini görürler, yok yoğunluk varsa geçmiş olsun.
Dariahlazatova Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 696 Çözümler 1 22 Mayıs 2021 #4 İtopya'dan aldığım RAM bozulmuştu. Ulaşana kadar balkona ektiğim domates büyüdü yedim.
Schizophren Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 940 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #5 Dariahlazatova dedi: İtopya'dan aldığım RAM bozulmuştu. Ulaşana kadar balkona ektiğim domates büyüdü yedim. Genişletmek için tıkla... O kadar hakli bir tespit ki. Fitgirl setup kuranlarin setup bitene kadar cocuklarinin olmasi gibi.
Dariahlazatova dedi: İtopya'dan aldığım RAM bozulmuştu. Ulaşana kadar balkona ektiğim domates büyüdü yedim. Genişletmek için tıkla... O kadar hakli bir tespit ki. Fitgirl setup kuranlarin setup bitene kadar cocuklarinin olmasi gibi.