whoiszen Picopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 399 Çözümler 1 26 Kasım 2022 #21 mionellessi dedi: Sistemim; Anakart: Gigabyte H610M h İşlemci: i5 12400F. Ekran kartı: Gigabyte RTX 3060 eagle OC 12 GB. PSU: Cooler Master MWE 650W 80+ Bronze V2. RAM: 8+8 Kingston Fury Beast 3200 MHz. SSD: Kingston 500 GB M.2 SSD. Genişletmek için tıkla... Sistemlerimiz benzer İtopya 3060'lı sistemlere özellikle ilgisiz galiba
mionellessi dedi: Sistemim; Anakart: Gigabyte H610M h İşlemci: i5 12400F. Ekran kartı: Gigabyte RTX 3060 eagle OC 12 GB. PSU: Cooler Master MWE 650W 80+ Bronze V2. RAM: 8+8 Kingston Fury Beast 3200 MHz. SSD: Kingston 500 GB M.2 SSD. Genişletmek için tıkla... Sistemlerimiz benzer İtopya 3060'lı sistemlere özellikle ilgisiz galiba
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 26 Kasım 2022 #22 Archibald dedi: BIOS'tan fanların hepsini PWM moduna alıp test eder misin? Nette bir kişi bu şekilde öneride bulunmuş. Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat sadece fanlar hızlandı bir şey değişmedi, bu arada Bios menüsüne girince cızırtı sesi daha yoğun ve kesintisiz şekilde geliyor. whoiszen dedi: Sistemlerimiz benzer İtopya 3060'lı sistemlere özellikle ilgisiz galiba Genişletmek için tıkla... Sizde de mi sorun var?
Archibald dedi: BIOS'tan fanların hepsini PWM moduna alıp test eder misin? Nette bir kişi bu şekilde öneride bulunmuş. Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat sadece fanlar hızlandı bir şey değişmedi, bu arada Bios menüsüne girince cızırtı sesi daha yoğun ve kesintisiz şekilde geliyor. whoiszen dedi: Sistemlerimiz benzer İtopya 3060'lı sistemlere özellikle ilgisiz galiba Genişletmek için tıkla... Sizde de mi sorun var?
whoiszen Picopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 399 Çözümler 1 26 Kasım 2022 #23 mionellessi dedi: Yaptım fakat sadece fanlar hızlandı bir şey değişmedi, bu arada BIOS menüsüne girince cızırtı sesi daha yoğun ve kesintisiz şekilde geliyor. Sizde de mi sorun var? Genişletmek için tıkla... Şu an yok ama daha önceden vardı benim sistemimde sizinkine benzer.
mionellessi dedi: Yaptım fakat sadece fanlar hızlandı bir şey değişmedi, bu arada BIOS menüsüne girince cızırtı sesi daha yoğun ve kesintisiz şekilde geliyor. Sizde de mi sorun var? Genişletmek için tıkla... Şu an yok ama daha önceden vardı benim sistemimde sizinkine benzer.
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 26 Kasım 2022 #24 whoiszen dedi: Şu an yok ama daha önceden vardı benim sistemimde sizinkine benzer. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz?
whoiszen dedi: Şu an yok ama daha önceden vardı benim sistemimde sizinkine benzer. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdünüz?
whoiszen Picopat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 399 Çözümler 1 26 Kasım 2022 #25 mionellessi dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Hocam dedim ya bütün parçaları tek tek yolladım oradan kendi servisine gitti ve SSD işlemci anakart değiştirildi ekran kartınada bakım yapıldı.
mionellessi dedi: Nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Hocam dedim ya bütün parçaları tek tek yolladım oradan kendi servisine gitti ve SSD işlemci anakart değiştirildi ekran kartınada bakım yapıldı.
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 26 Kasım 2022 #26 whoiszen dedi: Hocam dedim ya bütün parçaları tek tek yolladım oradan kendi servisine gitti ve SSD işlemci anakart değiştirildi ekran kartınada bakım yapıldı. Genişletmek için tıkla... Doğru söylemiştiniz kusura bakmayın.
whoiszen dedi: Hocam dedim ya bütün parçaları tek tek yolladım oradan kendi servisine gitti ve SSD işlemci anakart değiştirildi ekran kartınada bakım yapıldı. Genişletmek için tıkla... Doğru söylemiştiniz kusura bakmayın.
Y yavuzgg Megapat Katılım 16 Ekim 2016 Mesajlar 134 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #27 ....... Son düzenleme: 26 Kasım 2022
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 28 Kasım 2022 #28 yavuzgg dedi: ....... Genişletmek için tıkla... Aynen öyle :/ Güncelleme; İtopya Bilgisayar teknik servisiyle yazıştım ve ısrarla seslerin normal olduğunu söylüyorlar. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Umarım THH beni haklı bulur. Son düzenleme: 28 Kasım 2022
yavuzgg dedi: ....... Genişletmek için tıkla... Aynen öyle :/ Güncelleme; İtopya Bilgisayar teknik servisiyle yazıştım ve ısrarla seslerin normal olduğunu söylüyorlar. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Umarım THH beni haklı bulur.