Aynı ekran kartı bende de var ilk gelen kart arızalıydı garantiye yolladım endeks bilişime gönderdiler erdi bey çok yardımcı oldu ve ekran kartımı yenisiyle değiştirdiler. Birkaç ay geçti yeni gelen ürün de sıkıntılı çalışıyordu garantiye yollamak istedim İtopya'ya yolladım sonrasında 20 gün geçti hiçbir mail yok 20 günün sonunda kargoya verilmiştir mesajı geldi İtopya tarafından endeks bilişimi aradım erdi bey ellerine benim kartımın gelmediğini söyledi İtopya'yı aradım ilgili birime yönlendiriyoruz dediler çaldı çaldı açan olmadı sonrasında saatlerce açmadılar bir gün geçti aradım termal macun değişti ve genel bakımı yapıldı dediler bana bir bilgi aktarmadan yapmalarına şaşırdım memnun kalacak mıyım bilmiyorum gelişmeleri yazarım.
Ekran kartı elime ulaştı faturası ile göndermeme rağmen kağıda fatura gönderilmemiş yazmışlar.
Ekran kartımı özenle paketleyip gönderdim bana gönderdikleri kutu paramparçaydı ekran kartınun kutusunu açtım kartı paketine koymamışlar giriş kısmının kapakları kutunun her tarafında kağıtları içine sıkıştırarak yollamışlar. Termal macun değişmiş ücretsiz bir şekilde ve eskisine göre daha stabil bir performans alıyorum sana gelirsek sıcaklık değerlerin eğer çok yüksek ise bir kağıda termal macun değişimi yazıp gönder gerekli testleri yapıyorlar sonrasında genek bakımını yapıyorlar. Ama bendeki gibi sorunlar başına gelebilir.