İtopya teslimat ne zaman gerçekleşir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Istanbul
Arkadaşlar merhaba,
Akşam İtopya'nın indirime girmesi ile kendime bir SSD aldım. Ürün akşamdan beri hazırlık aşamasında gözükmekte. Yoğunluğu göze alarak sipariş ettim fakat ürün ne zamana kadar bu şekilde durur emin olamadım. 3-5 iş günü içerisinde kargoya verilir yazıyor sitenin üst tarafında.
Mağazasına gidip alıp gelsem maksimum 40dk sürerdi. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

İndirimden ötürü yoğun satış yapmışlardır ve haliyle kargonuz gecikecektir, tahminen 1 hafta içerisinde gelmiş olur.

Geçen yaz klavye almıştım üç iş günü sonunda kargoya verilmişti. Kargo da 2 ya da 3 güne gelmişti.

İtopya'dan kalem bile alsanız 5 günden önce elinize ulaşmaz. UPS ile çalışıyorlar çünkü ve UPS ülkemizde neredeyse hiç tercih edilmeyen bir kargo firması olduğu için paketlerin dağıtıma çıkmadan önce diğer firmalara kıyasla çok daha uzun süre beklemesi gerekiyor birikmesi için. Gidip alma imkanınız varken almamanız da zaten saçmalığın daniskası, bekleyin artık ne diyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Mağazasına gidip alıp gelsem maksimum 40dk sürerdi." cümlenizden ne anlamamızı bekliyorsunuz acaba? Demek ki böyle bir imkanınız var ama kullanmamışsınız. Donanımını söylemeden yardım isteyen bizi de müneccim yerine koyanlar gibisiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…