YıldırayDgn Kilopat Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 710 Çözümler 7 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2019 #11 BuraQ84 dedi: Vatan Bilgisayar satmadığı mala elini bile sürmez. Genişletmek için tıkla... Sattığı mala bile elini sürmediğini gördüm. Sizin seçtiğiniz üst kutucuk görüldüğü üzere toplanmış şekilde geliyor. Alttaki seçimde ise Windows kurulmuyor dolayısıyla sizin kurmanız gerekiyor başka bir fark yok.
BuraQ84 dedi: Vatan Bilgisayar satmadığı mala elini bile sürmez. Genişletmek için tıkla... Sattığı mala bile elini sürmediğini gördüm. Sizin seçtiğiniz üst kutucuk görüldüğü üzere toplanmış şekilde geliyor. Alttaki seçimde ise Windows kurulmuyor dolayısıyla sizin kurmanız gerekiyor başka bir fark yok.
G GulGok Decapat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 166 22 Haziran 2019 #12 Sisteminiz kurulu halde geliyor sadece ekran kartı takılı olmuyor hasar görmesin diye. İşletim sistemi kurmuyorlar sadece sizin kurmanız gerekiyor.
Sisteminiz kurulu halde geliyor sadece ekran kartı takılı olmuyor hasar görmesin diye. İşletim sistemi kurmuyorlar sadece sizin kurmanız gerekiyor.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.684 Makaleler 21 Çözümler 99 22 Haziran 2019 #13 BuraQ84 dedi: Vatan Bilgisayar satmadığı mala elini bile sürmez. Genişletmek için tıkla... Kimse sürmez Vatan hayır kurumu değil ki.
BuraQ84 dedi: Vatan Bilgisayar satmadığı mala elini bile sürmez. Genişletmek için tıkla... Kimse sürmez Vatan hayır kurumu değil ki.