İtopya TREND-TOPIC sisteminin oyun performansı nasıl?

Bütçe
20.000

tunaq

Decapat
Daha fazla  
Ben yeni bir PC almak istiyorum, oyun için bütçem 20.000 TL, üstüne çıkamam; çıkarsam monitör alamam. O yüzden max 20.000 TL. Bu fiyata şu bilgisayarı buldum Itopya’da:
TREND-TOPIC / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 7600 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi | ITOPYA.COM

Sizce alınır mı? Ryzen 5 5600 ve RX 7600 nasıldır, beni üzer mi? Öyle ultra yüksek ayar oynama derdim yok, bugüne kadar hep en düşük ayarlarda, düşük FPS oynadım oyunları, o yüzden beklentilerim çok yüksek değil. Bana yeter diye düşünüyorum. Çoğunlukla hikayeli oyunlar oynarım, arada da rekabetçi oynarım. Hikayeli oyun oynarken de 60 FPS üstü, iyi grafiklerde oynatsın yeter. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada beklentileri farklı insanların önerilerine kulak asma. Beklentini ve ona göre bir ürün skalası belirle. Ondan sonra onlar arasında hangisi daha iyi olur diye buradakilerin önerilerini alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…