İtopya ürün iadesi nasıl yapılır?

ender_ender

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar İtopya bilgisayardan aldığım 2 ürün de sıkıntılı çıktı. Siteden iade etmeye tıkladım ve mail geldi. İade/iptal talebiniz alınmıştır. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Böyle mesaj geldi ürünleri vermek için beklemem mi lazım? Sitelerinde iade veya garanti için UPS kargo çağırın demiş. Yakınlarımda UPS kargo yok zaten eve kadar geliyorlarmış. Hangi formu doldurmalıyım? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünlerde sıkıntı var derseniz garanti-servis vb gibi bahaneler sunabilirler. Hakları yok ama caydırma politikası. Beğenmedim diyerek verdikleri veya verecekleri anlaşmalı kargo firması koduyla, ürünleri eksiksiz şekilde geri gönderiniz. İade almazlarsa da THH yolu açık.

Ups kargo cagirmak icin 0850 255 00 66' yi arayarak 4A72Y0 itopyanin kodunu vermen yeterli.

Ben sitelerinden iade butonuna tıkladım ve mailde iptal talebiniz alınmıştır diyor sadece. Ben şimdi kargo çağırıp göndersem mi? Mail atıcaklar' mı yoksa yine bilgi için. Ürün sıkıntı var veya beyenmedim diye kime diyoruz?

Ups kargo cagirmak icin 0850 255 00 66' yi arayarak 4A72Y0 itopyanin kodunu vermen yeterli.
Onlar sana iade kodu vereceklerdir sende o kodu kargo şirketi belirterek teslim edeceksin....Aksi halde kargonu teslim edemezsin..

Hayır bekleme, ara müşteri temsilcisini (ulaşabilirsen eğer) ve ürünü göndereceğini haber ver. Bende talep değerlendirilmeye alındı yazısından dolayı onlardan haber bekliyordum meğerse onlarda ürünü incelemek için benim ürünü göndermemi bekliyorlarmış. Ama şöyle bir şey var %95 ürünü almayacaklar geri gönderecekler sana. Ben bir kulaklığı geri iade etmek için ne kadar uğraştım bari sen uğraşma gönder ürünü büyük ihtimal sana geri gönderecekler sorun yok diye direk tüketici hakem heyetine git derdini anlat başvurunu yap 2-3 ay sonra ürünleri incelemeye çağırıyorlar sonra karara bağlanıyor. Ürünler hatalı olmasa bile 14 gün içinde “memnun kalmasan bile” ürünü iade edebiliyorsun. Heyet bu konuda arkanda duracaktır. Bu işi büyük ihtimal oradan çözersin para iadeni alırsın. Başka sorun varsa sorabilirsin daha geçen aldım bende paramı geri.

Peki ürünlerde söyle sıkıntı var veya beyenmedim diye kime söylüyoruz?

siparişlerim kısmına girin ürünü seçin "iade" oluşturacağınız bir bölüm olmalı hepsiburada da böyle işliyor.
İade Talebi oluşturun. size kargo kodu verebilir yada mail olarak sonradan gelebilir.
Vuruk kırık var ise belirtin.. herhangi bir sıkıntı yok ancak iade etmek istiyorsanız "iade etmek istiyorum" demeniz yeterlidir...

İtopya bilgisayar öyle değil iade basıyorsun bitti. Hiç öyle şeyler yok.
Sitelerinde ürünlerde sorun varsa rapor olarak yazın demiş. A4 kağıda sorunu yazsam olur mu? Birde klavye destek ucunu kargo şirketi kırmış olabilir. Onun için bir şey yapmama gerek var mı? Direk itopya bilgisayara yollasam olur mu?

Ben içine el yazısı olarak ve mailden yazdım, zaten yanında detaylı bilgi barındıran bir metini tarafımıza yollayın diyorlar. Ayrıyeten ismini soyisminin ürünün isim modelini ve ne sorun yaşıyorsan onu sitenin iletişim kısmında bir mail adresi var oraya mail at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…