İtopya ürün teslimatı yapmıyor

Tctekkursun

Centipat
İtopya maalesef pişmanlık. Alışveriş yapmadan önce mutlaka şikayet sayfaları veya konularını araştırın ben 10 gün bekledim 2 ürünü alamadım. İade talebi olusturdum bir 10 gün daha bekledim müşteri hizmetleri aradım tam 50 dk inadına bekledim. Zar zor, yaza cize, uğraşa uğraşa ancak iademi aldım. Aman ha uzak durun gidin 100 TL fazla verın garantili bilindik firmalardan alın. Geçmiş olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açılan konulara bakıyorum, çevreme bakıyorum haklısınız galiba. Arkadaşım geçen sene sistem topladı, şu ana kadar 3 kez servise gönderdi. Bir sorun var galiba o firmada.

Sıvı soğutma aldım 1 haftada anca elime ulaştı, adreste 1 harf yanlış diye 100 km uzağımda bir köye gitti ürünüm. Mail atıp adres değişikliği istedim yapamayacaklarını ve ürünü iade edip tekrar satın almam gerektiğini söylediler. Kargoya verileceği gün arayıp rica ettim adresi değiştirin diye, tamam diyip yine değiştirmediler 2 gün kargo firmasıyla uğraştım sayelerinde. Yani sonuç olarak sipariş falan vermeyi düşünüyorsanız bir daha düşünün çünkü hem kargo süreçleri hem de müşteri hizmetleri oldukça yavaş.

Servis ve hizmet alanında oldukça kötü olduklarını hepimiz biliyoruz. Benim merak ettiğim, hazır sistemlerinde neden bu kadar çok arıza problemi yaşandığı. Ben bu firmadan olabildiğince uzak duruyorum. Her zaman söylüyorum. Ürünü satmak önemli değil, sonrasında oluşabilecek durumlarda size destek verebilecek kaliteli firmalardan ürünleri temin edin. Ayrıca 800 TL normal fiyatıysa, 790 TL'ye satarlar en fazla. Öyle aman aman bir ucuzluk söz konusu değil. Hepsiburada ve teknobiyotik üzerinden elektronik alışverişlerimi yapıyorum. Hepsiburada'dan aldığım bir telefon arızalı çıkmıştı, aynı gün geri gönderdim. 3 iş günü içerisinde tutarın tamamı ödeme yöntemime yatırılmıştı. Teknobiyotik'te ise aldığım ürünlerde şu ana kadar bir arıza durumu yaşamadım. 2 tane APU sistem, Ram+Anakart+CPU+PSU aldım şimdiye kadar. Sinerji, trendyol, N11 konusunda bilgi ve tecrübe sahibi olan arkadaşlarımız örnek göstererek açıklarsa herkes için bilgilendirici olur, firmalar hizmet vermek için var. Paramızla rezil olmamız için değil.

Yakın zamanda bilmiyorum artan rağbetin getirdiği olasılığın yükselişinden mi ama, gerçekten ben de oradan alınan bazı sistemlerde arızalarına dair konulara denk geldim ve gözümden kaçmadı. Enteresan yani. Ama şu bir gerçek ki satın alımınızdan sonra bir sıkıntıda gerçekten rezil oluyorsunuz. Dün 60 kişilik telefon sırası bekleyen bir arkadaş vardı bu forumda. Ben zamanında mail attım birkaç ay oldu hala dönmediler

Son zamanlarda çok fazla olmaya başladı itopya ile ilgili şikayetler.ben de bir şeyler almayı plânlıyordum itopya dan ama bu yaşanan sıkıntılar yüzünden başka yerlere bakacağım sanırım.

İtopya çöplük olma yolunda hızlı adımlar atıyor, artık gözümdeki en güvenilmez alışveriş sitelerinden biri okadar çok rezilliği varki 100 kişiden 90 ı mağdur.

Hocam ben de tedirgindim normalde ama Black Friday indirimlerinde kuzenim oradan mouse+kulaklık aldı.İtopya da güzel indirim yapmıştı bu yüzden orada da yoğunluk vardı lakin Hepsiburada’nın kendi satıcısından aldığı ürünlerden tam 2 hafta erken ulaştı.Bir sıkıntı yok şu an kullanıyor.Ben de ondan görüp 7’sinde klavye aldım pazartesi kargoladılar büyük ihtimalle bugün gelecek.Biraz da şans işi sanıyorumki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…