Servis ve hizmet alanında oldukça kötü olduklarını hepimiz biliyoruz. Benim merak ettiğim, hazır sistemlerinde neden bu kadar çok arıza problemi yaşandığı. Ben bu firmadan olabildiğince uzak duruyorum. Her zaman söylüyorum. Ürünü satmak önemli değil, sonrasında oluşabilecek durumlarda size destek verebilecek kaliteli firmalardan ürünleri temin edin. Ayrıca 800 TL normal fiyatıysa, 790 TL'ye satarlar en fazla. Öyle aman aman bir ucuzluk söz konusu değil. Hepsiburada ve teknobiyotik üzerinden elektronik alışverişlerimi yapıyorum. Hepsiburada'dan aldığım bir telefon arızalı çıkmıştı, aynı gün geri gönderdim. 3 iş günü içerisinde tutarın tamamı ödeme yöntemime yatırılmıştı. Teknobiyotik'te ise aldığım ürünlerde şu ana kadar bir arıza durumu yaşamadım. 2 tane APU sistem, Ram+Anakart+CPU+PSU aldım şimdiye kadar. Sinerji, trendyol, N11 konusunda bilgi ve tecrübe sahibi olan arkadaşlarımız örnek göstererek açıklarsa herkes için bilgilendirici olur, firmalar hizmet vermek için var. Paramızla rezil olmamız için değil.