sfasdasg Hectopat Katılım 20 Ağustos 2016 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #11 İtopyanın yoğunluğu bahane tamamen. 23 günde 1 ürün yolladılar. İade ettim. Başka bir firmadan aynı ürün 36 saatte elime ulaştı. QP Bilişim.
İtopyanın yoğunluğu bahane tamamen. 23 günde 1 ürün yolladılar. İade ettim. Başka bir firmadan aynı ürün 36 saatte elime ulaştı. QP Bilişim.
RedChap Hectopat Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2020 #12 sfasdasg dedi: İtopya'nın yoğunluğu bahane tamamen. 23 günde 1 ürün yolladılar. İade ettim. Başka bir firmadan aynı ürün 36 saatte elime ulaştı. QP Bilişim. Genişletmek için tıkla... Ucuz olduğu için çok tercih ediliyor ve çok reklamı yapıldı insanlar burayı tercih ediyor. O yüzden yoğun olduklarına inanıyorum.
sfasdasg dedi: İtopya'nın yoğunluğu bahane tamamen. 23 günde 1 ürün yolladılar. İade ettim. Başka bir firmadan aynı ürün 36 saatte elime ulaştı. QP Bilişim. Genişletmek için tıkla... Ucuz olduğu için çok tercih ediliyor ve çok reklamı yapıldı insanlar burayı tercih ediyor. O yüzden yoğun olduklarına inanıyorum.