İtopya Ürünü Ne Zaman Kargoya Verir?

1 haftaya falan gelir.
Klavyeyi kullanma fırsatım oldu, fazla beğenmedim açıkçası. Çok kalitesiz bir plastiği var. Işıklandırma sistemi güzel, bir sürü modu var. El koyma yeri de yok denecek kadar az.
Hocam 157 TL ve blue switch. Ayrıca renkleri ve modları da güzeldir. Daha ne olsun. Şu an kullandığım klavyenin 8-9 katı daha iyi. El koyma yeri benimkinde çok çok daha az.

Hocam 157 TL ve blue switch. Ayrıca renkleri ve modları da güzeldir. Daha ne olsun. Şu an kullandığım klavyenin 8-9 katı daha iyi. El koyma yeri benimkinde çok çok daha az.
Evet fiyatı tuzlu değil. Fiyattan dolayı alınabilir fakat bu fiyatın üstü de verilmez açıkçası.

Kargolar genel olarak cuma günü işe başlıyor şanslı iseniz cumartesi veya pazartesi günü elinizde olacaktır sanırım.

Yeni bir klavye alacağım ama ne zaman kargoya verilir? GameBooster G5 Defender Rainbow RGB TR Gaming Mekanik Klavye | ITOPYA Klavye bu. Bayram olduğu için şimdi alsam ne zamana verilir?
Kargoların çalışması farklı olacak. Kimi 7 sinde kimi 10 unda hizmete başlayacak. Hazır stoklu ürün ise firmaya göre ilk iş gününde verilir.

Yurtiçi Kargo açıklaması: 3-8 Haziran tarihlerinde tüm şube ve acentalarımız kapalı olup, 10 Haziran Pazartesi günü standart işleyiş devam edecek. Bayram süresince ise çağrı merkezi 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Aras Kargo: 3-6 Haziran 2019 tarihleri arasında hizmet verilmemektedir.

MNG Kargo: Şube ve acenteler 3-7 Haziran arasında kapalı olacak.

Sürat Kargo: Ramazan Bayramı dolayısıyla Sürat Kargo acentaları 3 Haziran Pazartesi günü saat 13.00'e kadar, 7 Haziran Cuma günü haricinde kapalı olacak.

TNT Kargo: Bayram boyunca sadece 4 ve 5 Haziran günleri hizmet vermeyecek.

PTT Kargo: 4-5-6-7-8 Haziran tarihlerinde dağıtım hizmeti gerçekleşmeyecek.

Stoklu ürün değilse 1 2 gün sarkma daha olabilir.

Bana 1.5 haftada gelir mi? Buraya göre pek bir anlam çıkaramadım.
Kargolar genel olarak cuma günü işe başlıyor şanslı iseniz cumartesi veya pazartesi günü elinizde olacaktır sanırım.
İtopyada şu anda bir tek USP kargo var ama bulunduğum yerde USP kargo yok. Nasıl olacak? Tokat/Erbaa'da oturuyorum. Tokatta var bir tek.

Son düzenleme:
İtopya Facebook üzerinden 10 Haziran'dan itibaren kargoya verilecektir diye yazmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…