Kemal_İnanç Hectopat Katılım 29 Ocak 2016 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2018 #1 İtopya.com üzerinden bir sistem toplamayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz modeller veya parçalar var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2018
İtopya.com üzerinden bir sistem toplamayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz modeller veya parçalar var mıdır?
Alper1441 Kilopat Katılım 26 Kasım 2018 Mesajlar 195 6 Aralık 2018 #2 Kemal_İnanç dedi: İtopya.com üzerinden bir sistem toplamayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz modeller veya parçalar var mıdır? Genişletmek için tıkla... İtopya pahalı değil mi? Bence farklı sitelerden satın alarak toplamalısın. Daha ucuz olur ya da aynı paraya daha iyisi. En kötü bir bilgisayarcıya montajlatırsın.
Kemal_İnanç dedi: İtopya.com üzerinden bir sistem toplamayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz modeller veya parçalar var mıdır? Genişletmek için tıkla... İtopya pahalı değil mi? Bence farklı sitelerden satın alarak toplamalısın. Daha ucuz olur ya da aynı paraya daha iyisi. En kötü bir bilgisayarcıya montajlatırsın.