İtopya üzerinden alınan ASUS TUF monitör, hangi servise gönderilmeli?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci + Editör
Monitör
VG279Q1A

Bu konudaki gibi sorun var. 165Hz de görseldekinin benzeri gibi oluyordu ben ise 1 aydır 144Hz de kullanıyorum fakat şimdi 144Hz de en alt kısmın %2'lik kısmı gitmeye başladı yani 165Hzdeki gibi yavaş yavaş bozulmalar başladı. İtopya aradım ve bana PC'den olabileceğini söylediler yan odadaki 3050 cihazına bağladım ve aynıydı yani 2 PC de denedim aynıydı üstüne 2K 165Hz TUF ekrana bağladım 2 PC'de sorun yoktu yani sorun net bu monitörde. Bana ASUS yetkili servise yönlendirdiler bu arada monitörü İtopya kartal outlet mağazasından satın aldım 2 piksel ölü diyerek. Şimdi benim ne yapmam gerek?

Ekleme: Monitörün Mainboard kısmından cızırtı geliyor ekranda sorun olunca ve bende çizgiler dikey değil yatay. Durduk yere olmaya başladı, monitöre hiç bir şekilde tokat bile atılmadı.

Doğrudan ASUS'a gönderirseniz daha hızlıca halledersiniz. İsterseniz itopya ile de iletişime geçebilirsiniz.
İTOPYA aradım bana ASUS numarasını verdiler, fakat 18:00 geçtiği için maalesef bakmıyorlar. Şuan çizgiler geçti, 144HZ de bu çizgiler 165 in bozulması gibi yavaş yavaş başladı çürümeye.

İTOPYA aradım bana ASUS numarasını verdiler, fakat 18:00 geçtiği için maalesef bakmıyorlar. Şuan çizgiler geçti, 144HZ de bu çizgiler 165 in bozulması gibi yavaş yavaş başladı çürümeye.
Tamamdır en yakın zamanda ASUS ile iletişime geçin o zaman. Kargolatma gibi bir işlem gerekirse monitörü iyice koruyun ki kargoda zarar gelmesin.

Öteki 2K 165 TUF ekranım da OUTLET fakat onda sorun olmadı. Bu ekran Şubat da alındı ve ASUS garantisi sağlıyor dendi bana Kartal şubesinde.

Tamamdır en yakın zamanda ASUS ile iletişime geçin o zaman. Kargolatma gibi bir işlem gerekirse monitörü iyice koruyun ki kargoda zarar gelmesin.
Direkt kutusuna koyacağım süngerleri ile, bana satan adam 3 SENE ASUS garantisi var eğer sorun olursa tamir ediyoruz çok büyük arıza olur ise sıfırı ile değişim yapıyoruz demişti. Kutusu faturası duruyor.

Öteki 2K 165 TUF ekranım da OUTLET fakat onda sorun olmadı. Bu ekran Şubat da alındı ve ASUS garantisi sağlıyor dendi bana Kartal şubesinde.

Direkt kutusuna koyacağım süngerleri ile, bana satan adam 3 SENE ASUS garantisi var eğer sorun olursa tamir ediyoruz çok büyük arıza olur ise sıfırı ile değişim yapıyoruz demişti. Kutusu faturası duruyor.
Tamam hocam teknolojik şeyler bunlar olur böyle şeyler. Garantiye yollayın hallederler zaten.

Tamam hocam teknolojik şeyler bunlar olur böyle şeyler. Garantiye yollayın hallederler zaten.
Haftaya kadar şehir dışındayım, gelince test edeceğim direkt. Sorun devam ediyor olur ise arabaya atıp ASUS Teknik servise götüreceğim.

İtopya'yı Allah kahretsin. Logitech F310 aldım. Tuşu bozuldu. Garantiye göndericem, 50 tane mail attım 1 tanesine bile cevap alamadım.
İTOPYA dan bir sürü ürün aldım ilk defa sorun yaşıyorum.

Hocam konuşulcak ise yeni konu açmanızı öneririm Technopat moderatörleri biraz ban atmaya meyilli de :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı