Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci + Editör
- Monitör
- VG279Q1A
LG 24GN600-B aniden oluşan panel arızası
Başlıkta belirtmiş olduğum gibi, sakin sakin arkadaşlarla oyun oynuyorduk, birdenbire görüntü değişti ve çizgiler oluşmaya başladı. Monitörü farklı bağlantı kabloları ile test ettim, güç konnektörünü yeniden takmayı denedim ancak sonuç değişmedi. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz? Monitör 15...
Bu konudaki gibi sorun var. 165Hz de görseldekinin benzeri gibi oluyordu ben ise 1 aydır 144Hz de kullanıyorum fakat şimdi 144Hz de en alt kısmın %2'lik kısmı gitmeye başladı yani 165Hzdeki gibi yavaş yavaş bozulmalar başladı. İtopya aradım ve bana PC'den olabileceğini söylediler yan odadaki 3050 cihazına bağladım ve aynıydı yani 2 PC de denedim aynıydı üstüne 2K 165Hz TUF ekrana bağladım 2 PC'de sorun yoktu yani sorun net bu monitörde. Bana ASUS yetkili servise yönlendirdiler bu arada monitörü İtopya kartal outlet mağazasından satın aldım 2 piksel ölü diyerek. Şimdi benim ne yapmam gerek?
Ekleme: Monitörün Mainboard kısmından cızırtı geliyor ekranda sorun olunca ve bende çizgiler dikey değil yatay. Durduk yere olmaya başladı, monitöre hiç bir şekilde tokat bile atılmadı.