F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 18 Ağustos 2023 #11 ahmet can balcı dedi: Telefonla aradınız mı? Genişletmek için tıkla... Aradım. Mail atın size dönüş sağlayacaklar dediler. Tık yok daha. MiniRayss02 dedi: İtopya'dan bir sürü ürün aldım ilk defa sorun yaşıyorum. Hocam konuşulcak ise yeni konu açmanızı öneririm Technopat moderatörleri biraz ban atmaya meyilli de Genişletmek için tıkla... Bende ilk kez bu ürün de sorun yaşadım. Daha önce modem, kasa, ekran kartı falan almıştım.
ahmet can balcı dedi: Telefonla aradınız mı? Genişletmek için tıkla... Aradım. Mail atın size dönüş sağlayacaklar dediler. Tık yok daha. MiniRayss02 dedi: İtopya'dan bir sürü ürün aldım ilk defa sorun yaşıyorum. Hocam konuşulcak ise yeni konu açmanızı öneririm Technopat moderatörleri biraz ban atmaya meyilli de Genişletmek için tıkla... Bende ilk kez bu ürün de sorun yaşadım. Daha önce modem, kasa, ekran kartı falan almıştım.
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.499 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 18 Ağustos 2023 #12 furkansama dedi: Aradım. Mail atın size dönüş sağlayacaklar dediler. Tık yok daha. Bende ilk kez bu ürün de sorun yaşadım. Daha önce modem, kasa, ekran kartı falan almıştım. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı durum 1 hafta sonra Outlet şubesi aldığım şubeye götürüp durumu anlatım videoları gösterip teslim edeceğim.
furkansama dedi: Aradım. Mail atın size dönüş sağlayacaklar dediler. Tık yok daha. Bende ilk kez bu ürün de sorun yaşadım. Daha önce modem, kasa, ekran kartı falan almıştım. Genişletmek için tıkla... Ben de aynı durum 1 hafta sonra Outlet şubesi aldığım şubeye götürüp durumu anlatım videoları gösterip teslim edeceğim.
F furkansama Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.624 Çözümler 2 18 Ağustos 2023 #13 MiniRayss02 dedi: Ben de aynı durum 1 hafta sonra outlet şubesi aldığım şubeye götürüp durumu anlatım videoları gösterip teslim edeceğim. Genişletmek için tıkla... Ben site üzerinden almıştım. Keşke mağazadan alsaydım. Gidip mağazaya iade ederdim.
MiniRayss02 dedi: Ben de aynı durum 1 hafta sonra outlet şubesi aldığım şubeye götürüp durumu anlatım videoları gösterip teslim edeceğim. Genişletmek için tıkla... Ben site üzerinden almıştım. Keşke mağazadan alsaydım. Gidip mağazaya iade ederdim.