İtopya üzerinden AM5 parça önerisi

Bütçe
36000
Gözünüz niye korktu onu anlamadım Konsollar farklı bir dünya. Alacağınız konsolun muhakkak exclusive oyunlarını deneyimleyin.
Çok faktör var işin içinde çünkü. O topun altına girmek istemedim zaten açtığım konulara bakarsanız çok endişe kaynağım olduğunu fark edersiniz. Ömrümde hiç Nintendo oyunları oynamadım bu kadar övülecek neyi varmış bir bakmak ve en çok istediğim şekilde olmasa da bir el konsolu deneyimi yaşamak istiyorum ondan buna yöneldim. Bir de parayla yapacak birşey bulamadım çok üst şeylere param yok orta segmentte de bana göre ürün bulamadım.

Övmekten ziyade konsolu konsol yapan en önemli faktörlerden birisi ona özel çıkartılan oyunlardı. Playstation ve Xbox artık bunu bozdu oyunlarını PC'ye çıkartarak ama Nintendo halen devam ettiriyor. Onun için dedim.
Çok faktör var işin içinde çünkü.
Çok ayrıntılara takılıyorsunuz anladığım kadarıyla ve karşılaşabileceğiniz sorunlar gözünüzde büyüyor. PC toplamanın en güzel kısmı da tamamen kendinizin istediği parçaları seçip özelleştirme yapabilmek. İşin keyfi orada. İhtiyacı olmasa da sırf keyif aldığı için bilgisayar parçalarını güncelleyen çok fazla kişi var. Canınız ne istiyorsa onu yapın, ayrıntılara takılmayın.

Xbox zaten hiçbir zaman özel oyun yapmıyordu adamların özel oyun anlayışı PS5 hariç heryere oyunlarını çıkartmaktı zaten PS5'e bile kendi özel oyunlarını getiriyorlar artık. PS özel oyun açısından hala iyi çünkü çıkan oyunlar tak diye bilgisayara gelmiyor 1 veya 1 buçuk sene sonra getiriyorlar fiyatlar da çok pahalı oluyor. PC konusunda ise bence ayrıntıya bakacak çok şey var özelleştirmek güzel ama neyin ne olacağı belli olmuyor. Yok Bios güncellemesiymiş Windowsmuş uyumlulukmuş derken araştır araştır saçı beyazlıyor insanın. Verilen para ve zahmeti çok olunca böyle olması normal bence.

Keşke öyle kalsaydı Xbox rakip olamadığı için Sony çok az özel oyun yapıyor. İleride illa çok iyi özel oyunlar gelecektir Gow Egypt sızıntıları çok fazla geleceği kesin gibi birşey Tlou 3 çıkmayacak dedi yapımcı ama belli de olmaz. Sırf Arrowhead (Helldivers'ın yapımcıları) ve Astro Bot'un yapımcıları ile bile güzel oyunlar çıkartabilirler aslında ama adamlar sadece dandik Remaster yapma peşindeler. PS5 var bende ama el konsolu gibisi yok çok rahatlık sağlıyor kullanması cidden keyifli. PS5 Pro alacağıma PS6 bekler o arada Nintendo oyunlarını test ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…