Stoneber Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar ben İtopya üzerinden 8 parça ürün aldım bilgisayar topladığımdan dolayı, ancak bir ürünü değiştirmek istedim siparişi verdikten sonra. Şimdi bunu nasıl iade edebilirim ve sırf isteğimden dolayı iade alırlar mı? Açıklarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2022
Arkadaşlar ben İtopya üzerinden 8 parça ürün aldım bilgisayar topladığımdan dolayı, ancak bir ürünü değiştirmek istedim siparişi verdikten sonra. Şimdi bunu nasıl iade edebilirim ve sırf isteğimden dolayı iade alırlar mı? Açıklarsanız sevinirim.
MUHAMMEDALİ66 Megapat Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 880 Çözümler 4 Yer Kocaeli/İzmit 4 Haziran 2022 #2 Tabiiki iade edebilirsin. Müşteri hizmetlerini arayıp söyleyebilirsin. Ben şu ürünü değiştirmek istiyorum diye. Onlar da boşuna göndermesin.
Tabiiki iade edebilirsin. Müşteri hizmetlerini arayıp söyleyebilirsin. Ben şu ürünü değiştirmek istiyorum diye. Onlar da boşuna göndermesin.
Stoneber Decapat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 219 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2022 #3 MUHAMMEDALİ66 dedi: Tabii ki iade edebilirsin. Müşteri hizmetlerini arayıp söyleyebilirsin. Ben şu ürünü değiştirmek istiyorum diye. Onlar da boşuna göndermesin. Genişletmek için tıkla... Hafta sonu çalışmıyorlarsa söylerim ayarlarız yardımlarınız için teşekkürler. Stoneber dedi: Hafta sonu çalışmıyorlarsa söylerim ayarlarız yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ürün geldikten sonra istemediğim için kutuyu açmadan iade edebiliyor muyuz? Son düzenleme: 4 Haziran 2022
MUHAMMEDALİ66 dedi: Tabii ki iade edebilirsin. Müşteri hizmetlerini arayıp söyleyebilirsin. Ben şu ürünü değiştirmek istiyorum diye. Onlar da boşuna göndermesin. Genişletmek için tıkla... Hafta sonu çalışmıyorlarsa söylerim ayarlarız yardımlarınız için teşekkürler. Stoneber dedi: Hafta sonu çalışmıyorlarsa söylerim ayarlarız yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ürün geldikten sonra istemediğim için kutuyu açmadan iade edebiliyor muyuz?