İtopya üzerinden monitör alınır mı?

Makaleler
34
Yer
İstanbul
Arkadaşlar, Vatan üzerinden aşağıda verdiğim monitörü alacağım ama ölü piksel çıkarsa yardımcı olurlar mı sizce? Ya da elden almaya gidersem ödeme yaptıktan sonra test sırasında ölü piksel çıkarsa sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Vatan'dan alıp ölü piksel çıkınca 3'ten fazla olmadığı sürece iade almayız diyorlarmış bu mümkün mü?
evet bu mümkün kimisi 5 ölü piksel olmadan almıyor gibi laflarda dolaşıyor zaten forumda sıfır ölü piksel garantili ürünler var ama james donkey veya game powerin link bırakıyorum senin ekranınından çok pahalı değil hem bana göre seninkinden baya iyi

Evet bu mümkün kimisi 5 ölü piksel olmadan almıyor gibi laflarda dolaşıyor zaten forumda sıfır ölü piksel garantili ürünler var ama James Donkey veya Game Power'in link bırakıyorum senin ekranınından çok pahalı değil hem bana göre seninkinden bayağı iyi.

1300 liramı eşeğe bağlayamam hocam :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı