R reverseI Hectopat Katılım 29 Nisan 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2017 #1 Yakın zamanda 2000 TL civarında bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Sizce İTOPYA V3 nasıldır ? Alınır mı ? Güvenilir midir bir sorun çıkar mı ?
Yakın zamanda 2000 TL civarında bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Sizce İTOPYA V3 nasıldır ? Alınır mı ? Güvenilir midir bir sorun çıkar mı ?
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 20 Eylül 2017 #2 Alınabilir. PSU ve kasanın kötü olması dışında sorunu yok. Bütçe fazlanız olursa PSU değiştirin veya SSD alın.
Alınabilir. PSU ve kasanın kötü olması dışında sorunu yok. Bütçe fazlanız olursa PSU değiştirin veya SSD alın.
fryzen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2017 Mesajlar 5.888 Makaleler 24 Çözümler 3 20 Eylül 2017 #3 Almayın OC edemezsiniz, ileriye dönük olmaz, MSI anakart Ryzen'de biraz sakat, kasa ve PSU kalitesiz.
Almayın OC edemezsiniz, ileriye dönük olmaz, MSI anakart Ryzen'de biraz sakat, kasa ve PSU kalitesiz.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 20 Eylül 2017 #4 Fiyatına göre güzel sistem gibi görünüyor. Parçaları ayrı ayrı topladığınızda ne kadar fark çıkıyor ?
Fiyatına göre güzel sistem gibi görünüyor. Parçaları ayrı ayrı topladığınızda ne kadar fark çıkıyor ?
Bay Ares Megapat Katılım 31 Temmuz 2016 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2017 #5 reverseI dedi: Yakın zamanda 2000 TL civarında bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Sizce İTOPYA V3 nasıldır ? Alınır mı ? Güvenilir midir bir sorun çıkar mı ? Genişletmek için tıkla... Selamlar. Bende almayı düşünüyorum ama site güvenilirmi ona karar veremedim.
reverseI dedi: Yakın zamanda 2000 TL civarında bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Sizce İTOPYA V3 nasıldır ? Alınır mı ? Güvenilir midir bir sorun çıkar mı ? Genişletmek için tıkla... Selamlar. Bende almayı düşünüyorum ama site güvenilirmi ona karar veremedim.
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 20 Eylül 2017 #6 Bay Ares dedi: Selamlar. Bende almayı düşünüyorum ama site güvenilirmi ona karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Site güvenilirdir. itopya.com güvenilir mi?
Bay Ares dedi: Selamlar. Bende almayı düşünüyorum ama site güvenilirmi ona karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Site güvenilirdir. itopya.com güvenilir mi?
InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.448 Çözümler 7 Yer Troposfer 20 Eylül 2017 #7 A320 çipsetli Ryzen sistem toplamanın hiçbir mantığı yok, destek vermiyorum. Siz yine de iyi bir düşünün derim, almadan önce.
A320 çipsetli Ryzen sistem toplamanın hiçbir mantığı yok, destek vermiyorum. Siz yine de iyi bir düşünün derim, almadan önce.