İtopya V4 vs Orion 2690

serkanbeyyy

Hectopat
Aradaki 250 tl'lik fark neredeyse 20 FPS farkettirecek kadar. Kasa almak isteyenler iyice araştırma yapmalı.

Kesinlikle üst linkteki ürün alınmalı.

İncehesap'taki daha iyi fakat SSD James Donkey olmasaymış iyiymiş, kaliteli bir ürün olduğu söylenemez.
James Donkey kötü bir marka değil. Daha önceden hiç kullandınız mı? Samsung kadar başarılı SSD üretmeseler de F/P bakımından yeterli buluyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstteki üründe CPU ısınmasıyla ilgili bir yorum var. Kasa da hava sirkülasyonu kötü olabilir. Zaten AMD CPU'lar stok fan ile geliyor.

Hocam RX 580 Armor kullanıcısı olarak söylüyorum ki o ekran kartını tercih etmeyin. Manuel olarak fanları 90+ yapmadan War Thunder açtığımda Pc sıcaktan kendisini kapatıyor.

Hocam Rx 580 Armor kullanıcısı olarak söylüyorum ki o ekran kartını tercih etmeyin. Manuel olarak fanları 90+ yapmadan War Thunder açtığımda Pc sıcaktan kendisini kapatıyor.
Kasanız nedir? Acaba neden Armor serisi videolarda 70 dereceyi pek geçmiyor? Tabi iyi kasalı olan videolarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…