İtopya ve iade

Osman Psjad

Kilopat
Daha fazla  
İtopya’dan ürün alıp iade eden var mı? Bir sorun yaşadı mı? Bilgisayar alacağım fakat arızalı ürün ve iade hakkında çok şikayet var, güvenemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alloy FPS klavye aldım yaklaşık 3 ay önce herhangi bir problem yaşamadım. Elektronik alet bunlar sonuç olarak bozuk çıkma ihtimali her zaman vardır. Problemli çıkarsa ürünü iade almıyorlar söz konusu olamaz.

İtopya’dan ürün alıp iade eden var mı? Bir sorun yaşadı mı? Bilgisayar alacağım fakat arızalı ürün ve iade hakkında çok şikayet var, güvenemedim.
Arıza olabilecek bir şey.Arızaların %80 i üretici firmadan kaynaklanıyor.Yani suçu aldığın firmaya atmak mantıklı değil.İtopya gayet güvenilir bir firma.Ben ekran kartı iade etmiştim ve her ne kadar biraz uzun sürsede memnunum.Güvenle alışveriş yapabilirsin.

Telefonlara ve maillere cevap verilmediği söyleniyor,bu yüzden tedirginim.Bu konuda çok fazla şikayet var.
Çok yoğun oldukları için ve hafta sonu cevap verilmiyor. Korkma senin hakların var. Herhangi bir sıkıntıda ilgilenmezlerse @ProfTech hocamın dediği gibi tüketici hakem heyetine başvur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı