Aynısını düşünüyorum, teşekkürler yorumunuz için.
Aklımda Asus K3 modeli var, bu klavye hakkında bir fikriniz var mı peki?

Bende İtopya'dan hazır kasa almıştım haziran ayında ve 1 ay sonrasında sistem arıza verdi kendilerini aradığımda servise yollayın dediler yolladım bana 1 hafta sonra arıza yok deyip yolladılar ama hala arızalı idi tekrardan aradım yine yollayın dediler yine yolladım 1 hafta sonra geri geldi yine arızalı idi aradığımda açan kişi az da olsa biraz daha fazla yardım etti ve parçaları sökün arızayı parçaların kutularının üstüne yapıştırın hepsi kendi markasına gitsin dedi kasa ve PSU harici yolladım ek olarak da kargoda kasam kırıldı ön paneldeki USB portları çöktü ön panelin köşeleri kırıldı vs. yolladıktan sonra 1 ay geçti bana ne mesaj ne de bir arama yaptılar arıza için ben aradığımda ise serviste gözüküyör dendi tamam deyip kapadım 1 2 hafta sonra aradığımda yine aynı şekil dendi yine tamam deyip kapadım ardından şikayet vara yazma kararı aldım şikayet vara her şeyi yazdım sabahına direkt arayıp parçalarımının yenisiyle değiştirildiğini sorunun kalmadığını söylediler ve şikayetimi geri çevirmemi istediler ek olarak da o gün kargoya verilecek dendi o gün beni 2 3 defa aradılar arıza için ve 1 gün sonra da parçalar cidden yenileriyle değiştirilip yollanmıştı sorunum öyle çözülmüştü ama bana yaşattıkları 2 aylık kötü deneyimle çok kötü izlem bıraktılar ve hevesimi kaçırdılar size de yazmanızı öneririm belki size de bu şekilde yardım ederler çünkü müşteri hizmetleri doğru düzgün bir hizmet vermiyor.

Aynısını düşünüyorum, teşekkürler yorumunuz için.
Aklımda Asus K3 modeli var, bu klavye hakkında bir fikriniz var mı peki?

Bütçeni belirtip konu açarsan sana en idealini önerirler. ASUS K3 fena klavye değildir ama şu sıralar fiyatı ederinin üzerine. En son indirimde gördüğüm en kalitelilerden bu vardı.

Yaşadığınız sorun için üzüldüm, çok şükür ki çözüm sağlanmış. Bütün forum sitelerine ve şikayetvar'a yazdım. Şu anda da THH'ye başvuru yapıyorum. Benim de İtopya'dan ilk alışverişimdi ve açıkçası hiç memnun kalmadım.

Evet, buradan almaya karar vermiştim ben de. En iyisi bütçe belirtip konu açmak gibi duruyor. Teşekkürler tekrardan.

EDİT:

Ürün servise gittikten sonra arızasız diyerek geri gönderilmiş. Bugün İtopya'dan aradılar beni, gelip ürününüzü alın diyorlar.
Mahkeme heyetine başvuracağım lakin ürünü gidip almalı mıyım? Fatura gönderdik diyorlar ama göndermemişler, İtopya'dayken ürün arızalı dediler ama değişim yapmıyorlar, servis öyle uygun görmüşmüş. Kısacası, sıfır ürünün tamir edilip gönderdildiğini ve hatta belki de hiç servise gitmediğini düşünüyorum. Bu durumda hakem heyetine başvurmak için ürünü gidip almam mantıklı olur mu? Orada bıraksam ne olur? Para iadesi almak istiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…