Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Ağustos 2021 #11 XEfe.Bey dedi: @Onur Turgut Ermiş O paraya Gamepower Full set dizilir kulaklık klavye fare fare halısı. Genişletmek için tıkla... Ya burada da mı sen? Az nefes al be kardeşim. Alo moderatörler bu adamın yaptığını ben yapsam trollükten 50 defa banlanmıştım.
XEfe.Bey dedi: @Onur Turgut Ermiş O paraya Gamepower Full set dizilir kulaklık klavye fare fare halısı. Genişletmek için tıkla... Ya burada da mı sen? Az nefes al be kardeşim. Alo moderatörler bu adamın yaptığını ben yapsam trollükten 50 defa banlanmıştım.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 29 Ağustos 2021 #12 GnçMühendis dedi: Ne bileyim hocam Türkiye şartlarında yaşıyoruz yani bir şeyin fiyatı düşünce aklıma ilk olağanüstü durumlar geliyor Genişletmek için tıkla... Doğrusunuz hocam ama bu model normalde orijinal halindeki fiyatı gibi olsa normali alınmaz.
GnçMühendis dedi: Ne bileyim hocam Türkiye şartlarında yaşıyoruz yani bir şeyin fiyatı düşünce aklıma ilk olağanüstü durumlar geliyor Genişletmek için tıkla... Doğrusunuz hocam ama bu model normalde orijinal halindeki fiyatı gibi olsa normali alınmaz.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 29 Ağustos 2021 #13 @Blondie ne trolüğü ya bana taktın mı en sonunda ben rapor edeceğim beni rahatsız ettiğin için.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 29 Ağustos 2021 #14 XEfe.Bey dedi: @Blondie ne trolüğü ya bana taktın mı sen en sonunda ben rapor edeceğim beni rahatsız ettiğin için. Genişletmek için tıkla... Fare halısı ne? Çorumlu musun?
XEfe.Bey dedi: @Blondie ne trolüğü ya bana taktın mı sen en sonunda ben rapor edeceğim beni rahatsız ettiğin için. Genişletmek için tıkla... Fare halısı ne? Çorumlu musun?
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 29 Ağustos 2021 #15 @Blondie ben adam değilim çocuğum bu arada.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 29 Ağustos 2021 #16 XEfe.Bey dedi: @Blondie ben adam değilim çocuğum bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam valla şu hayatta sizin gibi olmak isterdim.
XEfe.Bey dedi: @Blondie ben adam değilim çocuğum bu arada. Genişletmek için tıkla... Hocam valla şu hayatta sizin gibi olmak isterdim.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 29 Ağustos 2021 #17 @Shadow Ryzen yok değilim ne denildiğini bilmiyorum özür dilerim. @Onur Turgut Ermiş Allah gönlüne göre versin her şeyi.
@Shadow Ryzen yok değilim ne denildiğini bilmiyorum özür dilerim. @Onur Turgut Ermiş Allah gönlüne göre versin her şeyi.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 29 Ağustos 2021 #18 XEfe.Bey dedi: @Shadow Ryzen yok değilim ne denildiğini bilmiyorum özür dilerim. @Onur Turgut Ermiş Allah gönlüne göre versin her şeyi. Genişletmek için tıkla... Niye özür diliyorsun kardeşim? Merak ettim sadece.
XEfe.Bey dedi: @Shadow Ryzen yok değilim ne denildiğini bilmiyorum özür dilerim. @Onur Turgut Ermiş Allah gönlüne göre versin her şeyi. Genişletmek için tıkla... Niye özür diliyorsun kardeşim? Merak ettim sadece.
Onur Turgut Ermiş Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 2.628 Çözümler 6 29 Ağustos 2021 #19 XEfe.Bey dedi: @Shadow Ryzen yok değilim ne denildiğini bilmiyorum özür dilerim. @Onur Turgut Ermiş Allah gönlüne göre versin her şeyi. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde sizin de hocam.
XEfe.Bey dedi: @Shadow Ryzen yok değilim ne denildiğini bilmiyorum özür dilerim. @Onur Turgut Ermiş Allah gönlüne göre versin her şeyi. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde sizin de hocam.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 29 Ağustos 2021 #20 @Shadow Ryzen bilmiyorum insanların kalbini kırmayı sevmiyorum.