kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 29 Ağustos 2021 #31 401146 dedi: 30 liralık alıyorum 10 yıl kullanıyorum, bana göre israf. Genişletmek için tıkla... Huzurevinde Facebook'tan çanak okey oynayanlar da bu taktiği izliyor.
401146 dedi: 30 liralık alıyorum 10 yıl kullanıyorum, bana göre israf. Genişletmek için tıkla... Huzurevinde Facebook'tan çanak okey oynayanlar da bu taktiği izliyor.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Ağustos 2021 #32 Shadow Ryzen dedi: Bu çocuğu sevdim valla. Eki Görüntüle 1151943 Genişletmek için tıkla... Hocam evlat olsa eldivenle bile sevilmez bulaşık süngeri lazım bırakın ya Manyak herif gece gece her saniye trollük peşinde.
Shadow Ryzen dedi: Bu çocuğu sevdim valla. Eki Görüntüle 1151943 Genişletmek için tıkla... Hocam evlat olsa eldivenle bile sevilmez bulaşık süngeri lazım bırakın ya Manyak herif gece gece her saniye trollük peşinde.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 29 Ağustos 2021 #33 @Blondie ben senden özür diledim ama uzatmayalım işte.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 29 Ağustos 2021 #34 XEfe.Bey dedi: @theYagi o zaman bana göre de 2.5 litre kolaya 10 TL vermek israf su var şu için. Genişletmek için tıkla... Ben diyorum ki sensör, tuş hissi, hafiflik. Mesela su daha ucuz, hatta bedava ama herhangi tadı yok, aynı 30TL'lik fare gibi. Ama kola daha lezzetli geliyor, aynı pahalı fare gibi. Troll olduğuna eminim artık.
XEfe.Bey dedi: @theYagi o zaman bana göre de 2.5 litre kolaya 10 TL vermek israf su var şu için. Genişletmek için tıkla... Ben diyorum ki sensör, tuş hissi, hafiflik. Mesela su daha ucuz, hatta bedava ama herhangi tadı yok, aynı 30TL'lik fare gibi. Ama kola daha lezzetli geliyor, aynı pahalı fare gibi. Troll olduğuna eminim artık.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 29 Ağustos 2021 #35 @theYagi doğruları söyleyince trol tamam ben gidiyorum iyi geceler arkadaşlar yatacağım.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Ağustos 2021 #36 XEfe.Bey dedi: @theYagi doğruları söyleyince trol tamam ben gidiyorum iyi geceler arkadaşlar yatacağım. Genişletmek için tıkla... Reis gitme, sen gidersen kim namusu gibi turbox, izoly, gamepower savunacak yapma etme.
XEfe.Bey dedi: @theYagi doğruları söyleyince trol tamam ben gidiyorum iyi geceler arkadaşlar yatacağım. Genişletmek için tıkla... Reis gitme, sen gidersen kim namusu gibi turbox, izoly, gamepower savunacak yapma etme.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 29 Ağustos 2021 #37 XEfe.Bey dedi: @theYagi doğruları söyleyince trol tamam ben gidiyorum iyi geceler arkadaşlar yatacağım. Genişletmek için tıkla... İyi geceler kardeşim kendine iyi bak. Fare halısına yarıldım halen gülüyorum kusura bakma.
XEfe.Bey dedi: @theYagi doğruları söyleyince trol tamam ben gidiyorum iyi geceler arkadaşlar yatacağım. Genişletmek için tıkla... İyi geceler kardeşim kendine iyi bak. Fare halısına yarıldım halen gülüyorum kusura bakma.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Ağustos 2021 #38 Shadow Ryzen dedi: İyi geceler kardeşim kendine iyi bak. Fare halısına yarıldım halen gülüyorum kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Fare halısı Allah'tan okurken su falan içmiyordum boğulur giderdim
Shadow Ryzen dedi: İyi geceler kardeşim kendine iyi bak. Fare halısına yarıldım halen gülüyorum kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Fare halısı Allah'tan okurken su falan içmiyordum boğulur giderdim
GnçMühendis Hectopat Katılım 28 Temmuz 2021 Mesajlar 1.027 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Japonya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendislik Öğrencisi 29 Ağustos 2021 #39 GamePower Rampage gibi markalar kötüler biliyorum, Blondie dedi: gamepower savunacak yapma etme. Genişletmek için tıkla... Ben idareten Rampage kullanıyorum param buna yetti 270 TL ye adam gibi kulaklık yok ki :/
GamePower Rampage gibi markalar kötüler biliyorum, Blondie dedi: gamepower savunacak yapma etme. Genişletmek için tıkla... Ben idareten Rampage kullanıyorum param buna yetti 270 TL ye adam gibi kulaklık yok ki :/
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 29 Ağustos 2021 #40 GnçMühendis dedi: GamePower Rampage gibi markalar kötüler biliyorum, Ben idareten Rampage kullanıyorum param buna yetti 270 TL ye adam gibi kulaklık yok ki :/ Genişletmek için tıkla... Mecburen kullanmak ayrı, o paraya Gamepower set alınır demek ayrı bir olay.
GnçMühendis dedi: GamePower Rampage gibi markalar kötüler biliyorum, Ben idareten Rampage kullanıyorum param buna yetti 270 TL ye adam gibi kulaklık yok ki :/ Genişletmek için tıkla... Mecburen kullanmak ayrı, o paraya Gamepower set alınır demek ayrı bir olay.