Merhabalar. Bu monitörü LG 23.8" 24GN650-B 144Hz 1ms 2xHDMI DP HDR10 IPS FHD Freesync Premium Gaming Monitör | ITOPYA alacağım İtopya ve gamersarena sitesinde fiyatlar aynı fakat güvenilirlik ve hız açısından hangisi önde acaba? Ekstra bir soru daha soracağım bu fiyata bu monitörden daha iyisi var mı var ise hangi monitör acaba? Şimdiden teşekkür ediyorum tüm değerli cevaplar için hayırlı sosyaller iyi pazarlar diliyorum.
Kesinlikle İtopya'yı tercih ederim internet üzerinden 4 kere alışveriş yaptım 3'ü 48 saat dolmadan elimdeydi.4. kargom ise haftasonları yarım gün çalıştıkları için 4 günde elime ulaştı UPS Kargo'dan ve İtopya'dan memnunum.
Hocam bende İtopya'dan ürün alırken şüpheliydim eskiden tek mağazadan çalıştıkları için şikayet sayısı bir hayli fazlaydı. Fusion 700 aldım kronik sorunluymuş götürdüm 2 haftada değişim yapıp sıfırını verdiler. Bana verdikleri yeni kulaklıkta ne olduysa 9. gününde bozuldu onu da götürdüm iade raporu çıkar çıkmaz paramızı iade ettiler. Daha yeni monitör ve kulaklık aldım bir sorun yaşamadım.