70 olduğunu kim söyledi, onlar 70'e koyduğu için söylüyorsun. 10'a koysalar 10 diyeceksin. Ben 10'a koydukları için 10 diyorum. Bunu 50'ye koysalar ne diyecektin hocam, 50 mi Sanki ben iptal etmişim gibi gösterdikleri için çirkinleştirdiler dedim.
Düzenli bu süreci kaydederek saatleriyle belgelendirmenizi tavsiye ederim. THH dosyası açıldıktan sonra bu belgeleri delil niteliğinde dilekçe ile dosya içerisine ekleme talebinde bulunabiliyorsunuz.
Düzenli bu süreci kaydederek saatleriyle belgelendirmenizi tavsiye ederim. THH dosyası açıldıktan sonra bu belgeleri delil niteliğinde dilekçe ile dosya içerisine ekleme talebinde bulunabiliyorsunuz.
Ekran görüntüsü alırken tüm ekranınızın görüntüsünü alırsanız sağ alt köşede bilgisayar saati ve günü de yazar. Kesin doğru bir delil olmayabilir gibi düşünülebilir ancak aksini ispat yükü onlara düşer.
Bir diğer arkadaşın söylediği doğru. Ayrıca bu gibi durumlarda gelişmiş bir ülkede yasal yükümlülükten kaçınmak için karşı taraf sizlere indirim gibi teklifler sunarak özür dilerler. Türkiye'de ise delil yok etmeye çalışılması hatta tüketicilerin haklarının yok sayılması yaygın bir durumda.
Lütfen "öyle şey mi olur", "mantıksız", "saçma iş" veya dalga geçer gibi söylemlerdense bir şunu düşünün. Aynı itirazı bir şirket tüketiciye karşı yaptığında buna serbest piyasa deniyor ve normal karşılanıyor. Fakat siz bir tüketici olarak yapmaya kalkarsanız fırsatçılık ve düzenbazlığa kadar giden yorumlamaları oluyor.
Benim kanaatim tüketici olarak buna benzer durumlarda her türlü karşılaştığınız şirketlerin açığını veya hatalarını fırsata çevirerek hukuki mecralarda kullanmaya çalışmanız. Zaten uslubü ile çalışan bir şirket ise sizinle orta bir noktada buluşmak ister veya makul teklifler sunarak hakkınızdan feragat ettirmeye çalışır. Ancak bu teklifler asla "vicdan" veya duygu sömürüsü olmamalı.
Dostum nereye başvurabiliyorsan başvur. Parayı senden çekmesini biliyorlar. O para sana gelene kadar işletiliyor. Senin kaybını kim telafi edecek? Kasıtlı olarak yapıldığı zamanlar bile var. Burada arkadaş hakkını aramalı. Konuyu takip edeceğim.
70 olduğunu kim söyledi, onlar 70'e koyduğu için söylüyorsun. 10'a koysalar 10 diyeceksin. Ben 10'a koydukları için 10 diyorum. Bunu 50'ye koysalar ne diyecektin hocam, 50 mi Sanki ben iptal etmişim gibi gösterdikleri için çirkinleştirdiler dedim.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Arkadaşlar dün ekran kartlarını gezerken bunu görüp aldım, bugün arayıp iptal edeceklerini söylediler. Tüketici hakem heyetine vs başvurmalıyım, ne yapmalıyım? Benim bildiğim yanlış fiyat girilmesi müşteriyi bağlamaz.