Egehan09 Femtopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar İtopya'nın Black Friday indirimini kaçırdım da yılbaşına özel indirim var mı ya da varsa tahmini hangi tarihte başlar bilginiz var mı?
Arkadaşlar İtopya'nın Black Friday indirimini kaçırdım da yılbaşına özel indirim var mı ya da varsa tahmini hangi tarihte başlar bilginiz var mı?
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 15 Aralık 2020 #2 Yılın son haftası başlar.
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.541 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #3 Egehan09 dedi: Arkadaşlar İtopya'nın Black Friday indirimini kaçırdım da yılbaşına özel indirim var mı ya da varsa tahmini hangi tarihte başlar bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Yılbaşı indirimi beklediğinize göre 13 Haziran'da başlar tahminen.
Egehan09 dedi: Arkadaşlar İtopya'nın Black Friday indirimini kaçırdım da yılbaşına özel indirim var mı ya da varsa tahmini hangi tarihte başlar bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Yılbaşı indirimi beklediğinize göre 13 Haziran'da başlar tahminen.
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #4 Tek7HackDedi dedi: Yılın son haftası başlar. Genişletmek için tıkla... İtopya'da pc bileşenleri var mı? Yeni bilgisayar toplayacağım'da toplayacak site lazım aslında. Sir Nuvero dedi: Yılbaşı indirimi beklediğinize göre 13 Haziran'da başlar tahminen. Genişletmek için tıkla... Ben Temmuz'un 2. gününü 3. güne bağlayan gece 5 dk'lık bir indirim diye duymuştum.
Tek7HackDedi dedi: Yılın son haftası başlar. Genişletmek için tıkla... İtopya'da pc bileşenleri var mı? Yeni bilgisayar toplayacağım'da toplayacak site lazım aslında. Sir Nuvero dedi: Yılbaşı indirimi beklediğinize göre 13 Haziran'da başlar tahminen. Genişletmek için tıkla... Ben Temmuz'un 2. gününü 3. güne bağlayan gece 5 dk'lık bir indirim diye duymuştum.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 15 Aralık 2020 #5 NoobEller dedi: İtopya'da PC bileşenleri var mı? Yeni bilgisayar toplayacağım'da toplayacak site lazım aslında. Genişletmek için tıkla... Var tabii ki. Toplamadan önce burada konu açmayı unutmayın.
NoobEller dedi: İtopya'da PC bileşenleri var mı? Yeni bilgisayar toplayacağım'da toplayacak site lazım aslında. Genişletmek için tıkla... Var tabii ki. Toplamadan önce burada konu açmayı unutmayın.
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #6 Tek7HackDedi dedi: Var tabii ki. Toplamadan önce burada konu açmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapacağım zaten bilgisayarım kaç tl eder diye bir konu açmıştım. 4.000 TL civarı önerdiler yılbaşına kadar satılırsa açacağım kesinlikle.
Tek7HackDedi dedi: Var tabii ki. Toplamadan önce burada konu açmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Evet öyle yapacağım zaten bilgisayarım kaç tl eder diye bir konu açmıştım. 4.000 TL civarı önerdiler yılbaşına kadar satılırsa açacağım kesinlikle.
Egehan09 Femtopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #7 Tek7HackDedi dedi: Yılın son haftası başlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.