İtopya Yusuf Kayaalp sistem alınır mı?

Kasa PSU çok kötü, alınacaksa değiştirilmeli.

Arkadaşlar F/P sistem arıyorum iyi FPS almak istiyorum. CS, Valorant, GTA 5 tarzı oyunlar oynayacagım. Bu sistem yeterli midir? Birkaç şey ekledim.

https://www.itopya.com/yusuf-kayaal...721_1-24310_1-22965_1-27754_1-23766_1-25348_1

Valorant gibi oyunlar işlemci tabanlıdır işlemcisi iyi olan bir bilgisayar işini görecektir R5 5600 Valorant için yeterli GTA 5 11 yıllık bir oyun sistem gereksinimleri patates olan bir PC bile açabiliyor bu sistemle her türlü oynarsınız yüksek FPS'lerde CS 2 için de yeterli bir sistem sonuç olarak bu bilgisayar işinizi görecektir.

Alınır da 2-3k ekleyerek çok daha iyi kasalar bulabilirsin. Bütçe nedir?
25 k kanka

ben daha kasa almadım kardesim

tesekkürler

MSI MAG FORCE kasa 600W PSU var hocam nasıl kötü?
bende bi an şaşırdım ya iyi değil mi bu kasa ?

MSI MAG FORCE kasa 600W PSU var hocam nasıl kötü?
kanka işlemci soğutucu almalımıyım almalıysam hangisi ideal olur yardımcı olurmusun bana biraz ya

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250208-211651.png
    76,9 KB · Görüntüleme: 78
25 k kanka

ben daha kasa almadım kardesim

tesekkürler

bende bi an şaşırdım ya iyi değil mi bu kasa ?
AMD RYZEN 5600-GIGABYTE RTX 4060 WINDFORCE OC 8GB-GIGABYTE A520M K-512GB-16GB Ram Uygun Fiyatları ile Tebilonda Bu modeli almanız çok daha iyi olur hocam ama yapmanız gereken bazı değişiklikler var;

RAM, en ucuz Corsair Vengeance modeline yükseltilmeli

SSD, Lexar 512 GB olarak değiştirilmeli.

Böyle 24.000 TL'ye denk geliyor hocam. Attığınız modelden daha performanslı olur ve daha iyi olur hocam.

b
bu sayfa güvenilirmi kanka ilk kez görüyorumda ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…