GonzoGunner Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2018 #1 Arkadaşlar Itopya'dan anakart işlemci kasa vs. alıyorum. Acaba anakart BIOS son sürüm güncelleme yaparlar mı? Z370 tip anakart alacağım. Hazır sistem değil ya belki yapmazlar diye düşündüm. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2018
Arkadaşlar Itopya'dan anakart işlemci kasa vs. alıyorum. Acaba anakart BIOS son sürüm güncelleme yaparlar mı? Z370 tip anakart alacağım. Hazır sistem değil ya belki yapmazlar diye düşündüm.
semihozel22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 2.152 Makaleler 1 Çözümler 4 25 Haziran 2018 #2 Ne gerek var ki? Kendiniz de yapabilirsiniz 5 dakikanızı almaz.
GonzoGunner Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2018 #3 İNTEHAR BOMBACISI dedi: Ne gerek var ki? Kendiniz de yapabilirsiniz 5 dakikanızı almaz. Genişletmek için tıkla... Elektrik falan gidince çok sıkıntılı oluyormuş. Bizim burada gidebiliyor elektrikler.
İNTEHAR BOMBACISI dedi: Ne gerek var ki? Kendiniz de yapabilirsiniz 5 dakikanızı almaz. Genişletmek için tıkla... Elektrik falan gidince çok sıkıntılı oluyormuş. Bizim burada gidebiliyor elektrikler.
Shando Hectopat Katılım 17 Mart 2018 Mesajlar 106 25 Haziran 2018 #4 Arayıp sorun, kesin cevap alırsınız.
semihozel22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 2.152 Makaleler 1 Çözümler 4 25 Haziran 2018 #5 GonzoGunner dedi: Elektrik falan gidince çok sıkıntılı oluyormuş. Bizim burada gidebiliyor elektrikler. Genişletmek için tıkla... Eğer elektrik sık sık gidiyorsa UPS almanızı öneririm ki öyle bi' olayın gerçekleşme ihtimali 1000 de 1 korkmanıza gerek yok.
GonzoGunner dedi: Elektrik falan gidince çok sıkıntılı oluyormuş. Bizim burada gidebiliyor elektrikler. Genişletmek için tıkla... Eğer elektrik sık sık gidiyorsa UPS almanızı öneririm ki öyle bi' olayın gerçekleşme ihtimali 1000 de 1 korkmanıza gerek yok.
GonzoGunner Hectopat Katılım 1 Ocak 2018 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2018 #6 Shando dedi: Arayıp sorun, kesin cevap alırsınız. Genişletmek için tıkla... Yapıyorlarmış hocam sizin de bilginize.
Shando dedi: Arayıp sorun, kesin cevap alırsınız. Genişletmek için tıkla... Yapıyorlarmış hocam sizin de bilginize.