Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 10 Ağustos 2021 #61 Bugün teslim aldım. Sorunsuz ve orijinal ürün geldi. Karton kutuya SSD’yi koyup göndermişler.
Nyks58 Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #62 Tim dedi: Bugün teslim aldım. Sorunsuz ve orijinal ürün geldi. Karton kutuya SSD’yi koyup göndermişler. Genişletmek için tıkla... Tekirdağ'da olduğunuz için siz erken aldınız sanırım. Ankara'dayım ve yarın teslim edileceğini gösteriyor. Hayırlı olsun hocam. Tim dedi: Bugün teslim aldım. Sorunsuz ve orijinal ürün geldi. Karton kutuya SSD’yi koyup göndermişler. Genişletmek için tıkla... Benimki de az önce geldi. Dediğiniz gibi kutuya koyup kargolamışlar. Son düzenleme: 10 Ağustos 2021
Tim dedi: Bugün teslim aldım. Sorunsuz ve orijinal ürün geldi. Karton kutuya SSD’yi koyup göndermişler. Genişletmek için tıkla... Tekirdağ'da olduğunuz için siz erken aldınız sanırım. Ankara'dayım ve yarın teslim edileceğini gösteriyor. Hayırlı olsun hocam. Tim dedi: Bugün teslim aldım. Sorunsuz ve orijinal ürün geldi. Karton kutuya SSD’yi koyup göndermişler. Genişletmek için tıkla... Benimki de az önce geldi. Dediğiniz gibi kutuya koyup kargolamışlar.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.492 Makaleler 14 Çözümler 126 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 10 Ağustos 2021 #63 Benim de şansım yok, ürünü kontrol edeyim derken iptal etmiştim ve onu geri çekememiştim Neyse en azından RM650x almış oldum Ki o bugün geldi ve montajını vs. çoktan yaptım Son düzenleme: 10 Ağustos 2021
Benim de şansım yok, ürünü kontrol edeyim derken iptal etmiştim ve onu geri çekememiştim Neyse en azından RM650x almış oldum Ki o bugün geldi ve montajını vs. çoktan yaptım