İtopya'da AOC monitörün değişimi reddedilirse iade mi yapılıyor?

polat567

Centipat
Daha fazla  
AOC marka monitor gonderdim. Bana muadil ürün onerdiler. Onerdikleri ürün de VA panel. Onayla red cevabi var. Bir şeyde yazmamislar. Red verirsem para iadesi mi yapiyorlar? Bilgili olan biri yazabilir mi?

Ne zaman aldın ve ne oldu da gönderdin? Bu önemli. Adamlar da doğru anladıysam ürünün kusurlu olduğunu kabul edip yerine sana VA panel başka bir monitörle değişim yapmayı mı önerdiler? Red dersen muhtemelen yasal bir süreç içinde aynı tip monitör tedarik edemezlerse iadesi gündeme gelir. Adama sana değişim öneriyor ama elinde aynı monitör yok yani. Seninkisi muhtemelen IPS ve senin VA monitör istemediğini var sayıyorum ama VA monitörler son dönemde çok gelişme katetti. Yeni modeller halen bazı yönlerden IPS'nin yanında zayıf kalsa da profesyonel oyuncular veya çok belirgin birkaç oyun haricinde sıkıntı yaşatmaz sana. Gecikme süresi ve MHz konusunda VA modeller zayıf kalsa da yeni modellerin pek çoğunda bu zayıflık insan gözü tarafından ayırt edilemeyecek seviyelere indi. Bunu da bir değerlendirmeni öneririm reddetmeden önce ve ilgili modeli araştırmanı öneririm. Ha yok ben istemiyorum dersen de reddetsen bile firmaya ulaşabilirsen, senin istediğin tarzda başka bir muadil isteyebilirsin veya fiyat farkı varsa fiyat farkı vereyim diye teklifte bulunabilirsin. Adam senin tam olarak ne istediğini bilmeyebilir. Ama diyorsan ki bana, amma boş yaptın müdür, ben bunları biliyorum bunlara neden girdin, değişim çıktıysa ve değiştiremiyorsa ve farklı tipte istemediğin bir ürünü sana dikte edemez, para iadesi gündeme gelir. Yok mok demeye kalkışırlarsa da tüketici hakları hakem heyetiyle çatır çatır alırsın paranı. Ama firmayla görüşmeni öneririm baştan, ben şöyle bir şey istiyorum bu tarz bir alternatif sunun mümkünse önce diyebilirsin...

AOC marka monitor gonderdim. Bana muadil ürün onerdiler. Onerdikleri ürün de VA panel. Onayla red cevabi var. Bir şeyde yazmamislar. Red verirsem para iadesi mi yapiyorlar? Bilgili olan biri yazabilir mi?
Muadil ürün sizdeki orijinal ürün ile aynı özellikleri veya bir üstü özellikleri kapsamak zorunda. Ayrıca sizin onayınız alınmadan herhangi bir ürün gönderisi yapılamaz. Kendilerine cevap olarak ürününüzün özelliklerini yazın ve önerilen ürünün hangi özellikleri muadili değilse özellikle belirterek önerdiklerinin bir muadili olmadığını belirterek aynı veya üstü özelliklerde bir muadil önermekle yükümlü olduklarını hatırlatın.

Aynı şekilde sizin onayınız olmadan iade yapılmaz. Red vermek bir onay değildir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…