Elektronik İtopya'da Cooler Master sickleflow 120 ARGB 99TL!

Sepete 2 tane eklemek istediğimde böyle hata veriyor. Aşırı saçma. Bu yüzden 200 TL kaybettiler iyi günler dilerim.Eki Görüntüle 804892

Her üründen 1 adet alınabiliyor. Toplu alıp ticareti yapılmasın diye alınmış önlem olabilir, geçen bir yerde indirim oldu millet 7-8 tane ekran kartı aldı :(.

Başka sitelere garezleri mi var onlarda da satılmıyor? :D.

Garezden değil firmalar arası antlaşmalardan kaynaklanan karmaşık bir durum. Mesela bunların resmi dağıtıcısı İtopya ise böyle ürünleri ilk olarak İtopya satar, piyasa fiyatını İtopya belirler ardından diğer firmalara "kendi istediği" fiyattan sattırır. Yani İtopya ben bu ürünü 140TL'den satacağım benim dışımda herkes 180'den satacak dediği an diğerlerinin gidip İtopya'dan ucuza satma şansları yok. Yukarıya bir video bırakmıştım onun açıklmasında 25 Aralıkta İtopya'da indirime girecek yazıyordu. Şu an bu fanın ABD fiyatı 16.99$ yani 128TL İtopya'nın bu fiyata satması muhtemel resmi dağıtıcısı olduğu ihtimalini arttırıyor.

Cooler Master TD500 Mesh'in 3 fanlı modeline sahibim. 4 adet aldım ve Full ARGB set yapacağım.
1609426125297.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı