İtopya'da hazır sistem alınacağı zaman montajı iyi yapılarak geliyor mu?

Pauda

Femtopat
Daha fazla  
İtopya'dan hazır sistem alacağım birleştir diye seçenek var. Onu kullandığımızda sistemi güzel montajlıyorlar mı yoksa kötü mü montajlıyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablolamayı falan diyor hocam kötü montaj diye bir şey var. Bazısı saatlerce uğraşıyor bir kablolama yapıyor aklın durur.
Bence kötü yapmıyolardır ortalamadır.
2 kez sistem aldım kablolama hep aynı geldi. Yani bir standartları var hep aynı şekil yapıyorlar.

Birleştirin olayı seçili ürünleri montaj et gönder demek, seçersen geç gelir.

Birleştir seçmez isen parçaları kutuları ile direkt yollarlar, hızlı gelir yani olayı bu.

Ekstra para verene düzgün kablolama yapıyoruz gibi birşey ne gördüm ne duydum. :)

2 kez sistem aldım kablolama hep aynı geldi. Yani bir standartları var hep aynı şekil yapıyorlar.

Birleştirin olayı seçili ürünleri montaj et gönder demek, seçersen geç gelir.

Birleştir seçmez isen parçaları kutuları ile direkt yollarlar, hızlı gelir yani olayı bu.

Ekstra para verene düzgün kablolama yapıyoruz gibi birşey ne gördüm ne duydum. :)
Aga o yok zaten arkadaşın sorduğu baştan savma mı yapıyolar düzgün mü yapıyolar onu soruyor.
Bence düzgün yapıyolardır ki siz de onu söylediniz.

Aga o yok zaten arkadaşın sorduğu baştan savma mı yapıyolar düzgün mü yapıyolar onu soruyor.
Bence düzgün yapıyolardır ki siz de onu söylediniz.
Aşağı yukarı böyle kasanın arkası. Standartları böyle ise o zaman evet baştan savma diyebiliriz.

images (13).jpeg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00