The_rain_master Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.282 Çözümler 6 7 Mart 2025 #1 İtopya'da bir ürünün indirimini kaçırdım, stok bitti. Sadece mağazada yazıyor ve fiyat aynı. Mağazada fiyatlar aynı oluyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2025
İtopya'da bir ürünün indirimini kaçırdım, stok bitti. Sadece mağazada yazıyor ve fiyat aynı. Mağazada fiyatlar aynı oluyor mu?
Chuck Schuldiner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 1.951 Makaleler 3 Çözümler 6 7 Mart 2025 #2 The_rain_master dedi: İtopya'da bir ürünün indirimini kaçırdım, stok bitti. Sadece mağazada yazıyor ve fiyat aynı. Mağazada fiyatlar aynı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Web'e özel yazmadığı sürece sitede gördüğünüz indirimler mağazada da geçerli oluyor hocam.
The_rain_master dedi: İtopya'da bir ürünün indirimini kaçırdım, stok bitti. Sadece mağazada yazıyor ve fiyat aynı. Mağazada fiyatlar aynı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Web'e özel yazmadığı sürece sitede gördüğünüz indirimler mağazada da geçerli oluyor hocam.