İtopya'da İstediğim Hazır Kasa Seçeneklerde Yok

-Jwol-

Hectopat
İtopya'dan hazır sistem alacağım fakat alacağım kasa seçeneklerde yok. Musteri hizmetlerini arayip kasayı sisteme ekletebilir miyim?

Not: Lütfen İtopya güvenilir değil çok geç getirir gibi yorumlar duymak istemiyorum, sadece soruya cevap verin lütfen.

İtopya'dan hazır sistem alacağım fakat alacağım kasa seçenekler de yok. Musteri hizmetlerini arayip kasayı sisteme ekletebilir miyim?

Not: Lütfen İtopya güvenilir değil çok geç getirir gibi yorumlar duymak istemiyorum, sadece soruya cevap verin lütfen.

İtopya'dan hazır sistem alacağım fakat alacağım kasa seçenekler de yok. Musteri hizmetlerini arayip kasayı sisteme ekletebilir miyim?

Kasa sistemde gözükmüyor ise stokları tükenmiştir sponsor değilseniz ekletmeniz zor.

Orada onların seçtiği 3-4 kasa arasından seçim yapmak istemiyorsan, sıfırdan kendin toplamalısın sistemi. Veya mağazaya gidip toplarsın. Onun dışında gösterilen kasayı seçemiyorsan, stokta olmadığı içindir.

Hocam İtopya bence güvenilir arkadışımla çok kez alışveriş yapmışlığımız var. Şu an kargolar biraz yavaşladı katılıyorum. Fakat hazır kasa değil de sıfırdan kasa toplamanızı öneririm. Her parça içinize siner ve daha performanslı bir şey alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı