cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #1 Merhaba İtopya siparişim NetKargo adlı firmaya verilmiş. Önceden bu firmayı deneyimleyen var mı? Adana'dayım.
Merhaba İtopya siparişim NetKargo adlı firmaya verilmiş. Önceden bu firmayı deneyimleyen var mı? Adana'dayım.
Gökay Ünlü Megapat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #2 Ankara'da NetKargo'yu deneyimlemiştim. Biraz yavaşlardı.
Garibo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.578 Çözümler 14 20 Şubat 2023 #3 Benim kargomu sisteme girmeyi unutmuşlardı. Kargo eve gelmedi, ben dağıtıcıdan aldım.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #4 Aslında bu tarz kargolar daha istikrarlı çalışıyorlar ya bir sorun çıkmayacaktır marka algısı olmasın.
Aslında bu tarz kargolar daha istikrarlı çalışıyorlar ya bir sorun çıkmayacaktır marka algısı olmasın.
Gökay Ünlü Megapat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #5 lynch01 dedi: Aslında bu tarz kargolar daha istikrarlı çalışıyorlar ya bir sorun çıkmayacaktır marka algısı olmasın. Genişletmek için tıkla... İstikrar olarak evet. Ancak dağıtım ağı olarak zayıflar.
lynch01 dedi: Aslında bu tarz kargolar daha istikrarlı çalışıyorlar ya bir sorun çıkmayacaktır marka algısı olmasın. Genişletmek için tıkla... İstikrar olarak evet. Ancak dağıtım ağı olarak zayıflar.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #6 lynch01 dedi: Aslında bu tarz kargolar daha istikrarlı çalışıyorlar ya bir sorun çıkmayacaktır marka algısı olmasın. Genişletmek için tıkla... AGT Kuryeye ne demeli hocam yine de insan takıntı yapıyor hani kötü kargolarda denedim. Bak bu sabah Param kartımı 2 aydır getirmeye çalışan AGT Kurye bisikletle geldi.
lynch01 dedi: Aslında bu tarz kargolar daha istikrarlı çalışıyorlar ya bir sorun çıkmayacaktır marka algısı olmasın. Genişletmek için tıkla... AGT Kuryeye ne demeli hocam yine de insan takıntı yapıyor hani kötü kargolarda denedim. Bak bu sabah Param kartımı 2 aydır getirmeye çalışan AGT Kurye bisikletle geldi.
Gökay Ünlü Megapat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #7 cumali_032 dedi: AGT Kuryeye ne demeli hocam yine de insan takıntı yapıyor hani kötü kargolarda denedim. Genişletmek için tıkla... Amazon'dan gelen AGT aynı gün teslimat yaparken bankadan gelen AGT 1 1.5 haftada getirmişti.
cumali_032 dedi: AGT Kuryeye ne demeli hocam yine de insan takıntı yapıyor hani kötü kargolarda denedim. Genişletmek için tıkla... Amazon'dan gelen AGT aynı gün teslimat yaparken bankadan gelen AGT 1 1.5 haftada getirmişti.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2023 #8 cumali_032 dedi: AGT Kurye'ye ne demeli hocam yine de insan takıntı yapıyor hani kötü kargolarda denedim. Bak bu sabah param kartımı 2 aydır getirmeye çalışan AGT Kurye bisikletle geldi. Genişletmek için tıkla... Yani lokasyondan lokasyona değişir MNG Kargo başkalarına 3 günde getiriyor tedarik noktası daha uzak olmasına rağmen fakat bize 2 haftada da geldiğide oluyor.
cumali_032 dedi: AGT Kurye'ye ne demeli hocam yine de insan takıntı yapıyor hani kötü kargolarda denedim. Bak bu sabah param kartımı 2 aydır getirmeye çalışan AGT Kurye bisikletle geldi. Genişletmek için tıkla... Yani lokasyondan lokasyona değişir MNG Kargo başkalarına 3 günde getiriyor tedarik noktası daha uzak olmasına rağmen fakat bize 2 haftada da geldiğide oluyor.