İtopya'da kimse cevap vermiyor

wowasse

Femtopat
Hazır sistem aldım tek tek baktım sorun yok sipariş verdikten sonra bir sekme çıktı kapandı sonra baktım ki kasa ile PSU, MSI yerine Rampage olmuş ve anakart farklı aynı düzeyde muadili ama satılamayan daha kalitesiz ürünler. Mail attım keskin cevap istedim ne aldıysanız o gelecek dediler. Şu an arıyorum sırada 30 kişi bitiyor kapanıyor. Mail atıyorum dönüş yok. Hiçbir şekilde ulaşım muhatap yok. İptal verdim iptalde etmiyorlar başka sistem alacağım indirimleri kaçırdım çünkü iş adamı değilim kredi kartı limitim normal bir çalışan kadar. Nasıl çözebilirim nasıl ulaşabilirim bunlara bulaştım bin pişman oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Nerede oturuyorsunuz hocam.

Sürekli aramayı denemekten başka çare yok, İtopya iletişim konusunda rezalet. Ben de bir konu için defalarca kez mail atmama rağmen hiçbirine dönüş sağlamadılar. Arama yapınca da sırada bekletiyor.

Bu arada siz sipariş ettiğinizde ne varsa o gelir, ''siparişlerim'' sayfasından kontrol edin. Onun dışında bir şey gelmez. Ellerindeki stok bittikten sonra hazır sistemlerde değişiklik yapabilirler. Bu zaten yazıyor. Ancak dediğim gibi senin sipariş ettiğinden farklı bir şey gönderemezler.

Mağazalar ile aynı şehirde değilim yoksa gider mağazaya konuşurdum.

Ya bu kadar da olmaz 5 mail attım 2 gündür bekliyorum hiç dönüş yok umursayan yok sistemde reaksiyon veren yok. Böyle olabilir mi? Olamaz böyle. Bana 3-4bin ucuza satsa bile artık buradan sistem almam. Aracı Technopat vb. Referans olması lazım.

Ya bu kadar da olmaz 5 mail attım 2 gündür bekliyorum hiç dönüş yok, umursayan yok.
Mailleri umursamıyorlar hocam, dediğim gibi ben de defalarca mail attım. Hiçbir şekilde geri dönüş yapmıyorlar. Kendilerine ulaşmanın tek yolu telefon. Onda da sadece hafta içi aktifler. Galiba sadece 1 kişi çalışıyor çünkü aradığında anında bağlanmanın imkanı yok, yarım saat bekletir en az.

İtopya iyi ve güvenilir bir mağaza ancak iletişim konusunda rezalet ötesi.

Sıra yaklaşınca otomatik kapanıyor ben 20bin küsur para vermişim birde bu kadar bekliyorum hala ulaşamıyorum artık asla buradan alışveriş yapmam. Şuan yine aradım 33. sıradayım. Parasıyla rezil olmak isteyen alışveriş yapabilir. Yaşadığımı söylüyorum. Vatan bilgisayar vb. Şaşmamak lazım demek ki. 1-2bin fark için değmez zaten aldığın gelmiyor ne hikmetse linke tıklamadan stoklar bitiyor değişiyor. Hazır furyasından sonra tek parça fiyatları da fırladı.

İtopya çalışanı mısınız? Eğer öyleyse yardımcı olun siparişim iade edilsin rezil kepaze olduk 15 dakikadır hala 25'deyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…