Z zerolife Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 410 26 Eylül 2021 #1 10 gün önce İtopya üzerinden aldığım mouse ürününü iade edebilir miyim? Kullandım ve pek memnun kalmadım.
10 gün önce İtopya üzerinden aldığım mouse ürününü iade edebilir miyim? Kullandım ve pek memnun kalmadım.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #2 zerolife dedi: 10 gün önce İtopya üzerinden aldığım mouse ürününü iade edebilir miyim? Kullandım ve pek memnun kalmadım. Genişletmek için tıkla... Not düşüp gönderin. Zarar vermediyseniz 14 gün sebep belirtmeden cayma hakkınız var.
zerolife dedi: 10 gün önce İtopya üzerinden aldığım mouse ürününü iade edebilir miyim? Kullandım ve pek memnun kalmadım. Genişletmek için tıkla... Not düşüp gönderin. Zarar vermediyseniz 14 gün sebep belirtmeden cayma hakkınız var.
PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 26 Eylül 2021 #3 Virüsten dolayı almıyorlar diye biliyorum.
Mefistofeles Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.456 Çözümler 4 27 Eylül 2021 #4 Birkaç ay önce bir mouse iade etmiştim. Müşteri hizmetleri ile görüşün, ürünü gönderin. Ürün inceleniyor, satışına engel durum yoksa iade kabul ediyorlar, benimki 2-3 günde hallolmuştu.
Birkaç ay önce bir mouse iade etmiştim. Müşteri hizmetleri ile görüşün, ürünü gönderin. Ürün inceleniyor, satışına engel durum yoksa iade kabul ediyorlar, benimki 2-3 günde hallolmuştu.