Olympusson907 Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 506 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #1 Herkese merhaba. MSI G2412 monitörde çok fazla ölü piksel çıkmasından dolayı iade edeceğim. Yenisini alacağım ama gidip denemek istiyorum. İtopya mağazalarının hangisinde bunu yapabilirim? (İstanbul'da yaşıyorum)
Herkese merhaba. MSI G2412 monitörde çok fazla ölü piksel çıkmasından dolayı iade edeceğim. Yenisini alacağım ama gidip denemek istiyorum. İtopya mağazalarının hangisinde bunu yapabilirim? (İstanbul'da yaşıyorum)
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 21 Eylül 2023 #2 Herhangi bir mağazaya gidip olu pıksel testı yaptırıp alabılırsınız hocam.
286053 Hectopat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 473 Çözümler 4 21 Eylül 2023 #3 Bana beylikdüzü mağazası yakın oğluma monitör aldığımda ölü piksel kontrolüne kadar yapmışlardı herşeyi test ediyorlar
Bana beylikdüzü mağazası yakın oğluma monitör aldığımda ölü piksel kontrolüne kadar yapmışlardı herşeyi test ediyorlar
Olympusson907 Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 506 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #4 Hagu dedi: Herhangi bir mağazaya gidip olu pıksel testı yaptırıp alabılırsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Peki elimdeki monitörü oraya götürüp direkt birebir değişim yapabilir miyim o mağazadan? 286053 dedi: Bana beylikdüzü mağazası yakın oğluma monitör aldığımda ölü piksel kontrolüne kadar yapmışlardı herşeyi test ediyorlar Genişletmek için tıkla... Kartal bana daha yakın sanırım oraya gideceğim.
Hagu dedi: Herhangi bir mağazaya gidip olu pıksel testı yaptırıp alabılırsınız hocam. Genişletmek için tıkla... Peki elimdeki monitörü oraya götürüp direkt birebir değişim yapabilir miyim o mağazadan? 286053 dedi: Bana beylikdüzü mağazası yakın oğluma monitör aldığımda ölü piksel kontrolüne kadar yapmışlardı herşeyi test ediyorlar Genişletmek için tıkla... Kartal bana daha yakın sanırım oraya gideceğim.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 21 Eylül 2023 #5 Olympusson907 dedi: Peki elimdeki monitörü oraya götürüp direkt birebir değişim yapabilir miyim o mağazadan? Genişletmek için tıkla... Muşteri hizmetleri ile konusun hocam magazadan magazaya degisir ama cogu yapmaz diye dusunuyorum. Siz emin olmak icin destege baglanin.
Olympusson907 dedi: Peki elimdeki monitörü oraya götürüp direkt birebir değişim yapabilir miyim o mağazadan? Genişletmek için tıkla... Muşteri hizmetleri ile konusun hocam magazadan magazaya degisir ama cogu yapmaz diye dusunuyorum. Siz emin olmak icin destege baglanin.
Olympusson907 Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 506 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #6 Hagu dedi: Muşteri hizmetleri ile konusun hocam magazadan magazaya degisir ama cogu yapmaz diye dusunuyorum. Siz emin olmak icin destege baglanin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Hagu dedi: Muşteri hizmetleri ile konusun hocam magazadan magazaya degisir ama cogu yapmaz diye dusunuyorum. Siz emin olmak icin destege baglanin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.