İtopya'da Peşin Ödeme Geçerli mi?

Görkem S.

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar. İtopya'da peşin para geçerli mi? (Kredi kartsız.) Aynı zamanda bir ürün aldığımızda taksitle ödeme yapıldığında peşin fiyatıyla aynı ücrete mi denk gelir? Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

Banka hesabından ödeme yapıcaksan yada başka bir hesap kartından geçerli olması lazım. Eğer istersen yerleri ataşehirdeydi sanırım.

Elden nakit parayı kastediyorsanız hayır yok.
Siparişinizin ödemesini banka/kredi kartlarıyla veya Havale/EFT ile yapabilirsiniz.
Onun dışında peşin parayı bir kartınıza yükleyip direk olarak peşin alışveriş yapabilirsiniz.
Kredi kartı ile yapacağınız taksitlendirme sayısı alacağınız ürüne bir miktar artış sağlıyor. Misal 300 TL'lik bir parça aldınız 6 ay taksit'e böldürdünüz bunun size geri dönüşü 320-330 TL gibi olur. Birimler örnektir bu arada.
Kendilerinin fiziksel mağazaları da bulunmakta İstanbul'da eğer bulunduğunuz şehir İstanbul ise mağazalarından nakit alışveriş yapabilirsiniz.

Elden nakit parayı kastediyorsanız hayır yok.
Siparişinizin ödemesini banka/kredi kartlarıyla veya Havale/EFT ile yapabilirsiniz.
Onun dışında peşin parayı bir kartınıza yükleyip direk olarak peşin alışveriş yapabilirsiniz.
Kredi kartı ile yapacağınız taksitlendirme sayısı alacağınız ürüne bir miktar artış sağlıyor. Misal 300 TL'lik bir parça aldınız 6 ay taksit'e böldürdünüz bunun size geri dönüşü 320-330 TL gibi olur. Birimler örnektir bu arada.
Kendilerinin fiziksel mağazaları da bulunmakta İstanbul'da eğer bulunduğunuz şehir İstanbul ise mağazalarından nakit alışveriş yapabilirsiniz.
Ben kendi mağazalarından alışveriş yapacağım. Elden nakit ödeme yine mi olmuyor? (Fiziksel mağaza olarak internetten değil.)

Ben kendi mağazalarından alışveriş yapacağım. Elden nakit ödeme yine mi olmuyor? (Fiziksel mağaza olarak internetten değil.)

Kendi mağazalarından nakit, kredi kartı, banka kartı kullanabilirsiniz. Nakit olarak sadece internet üzerinden alışveriş yapılmıyor. Mağazaya gidip elden nakit ile alışveriş yapabilirsiniz.

İlk cümleyle son cümle arasında çelişkiye düştüm. Hem bu sizi niye bu kadar ilgilendirdi? Anlam verebilmiş değilim.
Forumdaki her şey ile ilgileniyorum. Ayrıca size sadece bir soru sordum. Trajikomik bir soru olduğu için, bende çelişkiye düştüm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı