Ben kendi mağazalarından alışveriş yapacağım. Elden nakit ödeme yine mi olmuyor? (Fiziksel mağaza olarak internetten değil.)Elden nakit parayı kastediyorsanız hayır yok.
Siparişinizin ödemesini banka/kredi kartlarıyla veya Havale/EFT ile yapabilirsiniz.
Onun dışında peşin parayı bir kartınıza yükleyip direk olarak peşin alışveriş yapabilirsiniz.
Kredi kartı ile yapacağınız taksitlendirme sayısı alacağınız ürüne bir miktar artış sağlıyor. Misal 300 TL'lik bir parça aldınız 6 ay taksit'e böldürdünüz bunun size geri dönüşü 320-330 TL gibi olur. Birimler örnektir bu arada.
Kendilerinin fiziksel mağazaları da bulunmakta İstanbul'da eğer bulunduğunuz şehir İstanbul ise mağazalarından nakit alışveriş yapabilirsiniz.
Bunu gerçekten soruyor musunuz? Ayrıca alıntıladığınız metinde cevabı mevcut.Ben kendi mağazalarından alışveriş yapacağım. Elden nakit ödeme yine mi olmuyor? (Fiziksel mağaza olarak internetten değil.)
Ben kendi mağazalarından alışveriş yapacağım. Elden nakit ödeme yine mi olmuyor? (Fiziksel mağaza olarak internetten değil.)
İlk cümleyle son cümle arasında çelişkiye düştüm. Hem bu sizi niye bu kadar ilgilendirdi? Anlam verebilmiş değilim.Bunu gerçekten soruyor musunuz? Ayrıca alıntıladığınız metinde cevabı mevcut.
Forumdaki her şey ile ilgileniyorum. Ayrıca size sadece bir soru sordum. Trajikomik bir soru olduğu için, bende çelişkiye düştüm.İlk cümleyle son cümle arasında çelişkiye düştüm. Hem bu sizi niye bu kadar ilgilendirdi? Anlam verebilmiş değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.