Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı forumlar. Malum dolar başını alıp gidiyor enflasyonda herkesin gözü önünde.
Ben de daha fazla fiyatlar artmadan bilgisayar topladım dün. İmkanım kredi kartına 12 taksit olduğu için İtopya'yı tercih ettim.
Ekteki dosyada parçaları bulabilirsiniz acaba sistemimi yorumlar mısınız? Bu fiyata daha iyisini toplayabilir miydim? Şimdide teşekkürler.
7900X3D gibi işlemciyi gidip A620 anakarta takmışsın. Boyle sisteme gidip Rampage PSU koymuşsun. SSD desen ayrı çöp. 68.000 TL'ye 4070 Ti veya Super koyarsın 7700 XT ne? Vallahi çok kötü sistem.
7900x3D gibi işlemciyi gidip A620 anakarta takmışsın. Boyle sisteme gidip Rampage PSU koymuşsun. SSD desen ayrı çöp. 68.000 TL'ye 4070 Ti veya super koyarsın 7700 XT ne? Vallahi çok kötü sistem.
Hocam anakartta ne sıkıntı olur onu anlamadım ama akım korumalı prizim var ve psuyuda değiştirmeyi düşünüyorum 1-2 aya SSD'den kardeşim PS5 de kullanıyor gayet memnun ancak ekran kartında dediklerinize katılmıyorum. Ben bu kartı 22'ye alabiliyorum bahsettiğiniz kartlar 40 binden başlıyor.