İtopya'daki 4999 TL APU-SEA PC alınır mı?

Alınır, takabilirsiniz.

Peki hocam ben Tom Clancy's Rainbow Six: Siege ve The Forest oynayacağım 1080p de kaç FPS verir ve kasa hava sürkilasyonu iyi mi bunda ayrıca RAM'de 400 TL daha artırıp G.Skill alayım mı?

Bende buna yakın bir sistem var. 4300GE'li olan gayet yeterli. 1660S takabilirsin.

4300GE'nin performansı 4650G'ye göre bayağı geride kalıyor diye duymuştum hocam hatam varsa düzeltiniz. Fiyatı nedir peki hocam.

4300GE'nin performansı 4650G'ye göre bayağı geride kalıyor diye duymuştum hocam hatam varsa düzeltiniz. Fiyatı nedir peki hocam.

Şuan 0 olarak satışı yok. Arasındaki farkı da pek bilmiyorum. Genel olarak APU çok iyi performans veriyor. FIFA 22 2560x1080P'de oynuyorum. Benim monitörüm UltraWide 21:9 düşük ayarlarda 110-120FPS civarı alıyorum. Çoğu oyunu bu çözünürlükte oynuyorum. Ekran kartsız cidden idare edecek sistemler. RAM konusuna gelecek olursak. Herhangi bir hız aşırtma yapmayacaksın bence onlar kalsa yeterli.

Kasa mesh ve bu sistem için yeterli olacaktır. Bahsi geçen oyunları oynatacaktır çünkü Vega 7 iyi, güçlü bir dahili grafik birimi. YouTube’tan istediğiniz oyunun oyun performansına bakabilirsiniz. GoodRam az bilinen, kötü olmayan bir marka diye biliyorum. OC yapılmayacak ise sadece marka için 400 TL verilmez.

Overclock yapmayacağım hocam. Alınır yani bu değil mi hocam. Sıkıntı çıkartmayacaksa alayım PSU dur SSD'dir.

PC alınır 240GB SSD alınmaz hem markayı duymadım hem de inan kapasite yetmez çok çabuk dolar en az 480e yükseltip almalısın.

PC alınır 240GB SSD alınmaz hem markayı duymadım hem de inan kapasite yetmez çok çabuk dolar en az 480e yükseltip almalısın.

SSD'siz alma şansım var mı hocam.

Ya da üstüne HDD alsam olur mu?

Fiyat/performans bir hazır sistem, alınır.

Son bir sorum daha olacak hocam. Kusura bakmayın çok fazla konuşuyorum. PSU sıkıntı çıkarır mı veya diğer alttaki seçenekler GB-G3309b daha mı iyi olur hocam. Rahatsız ettiğim için tekrardan özür dilerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…