TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 8 Nisan 2021 #11 yuvacıklı dedi: Hocam sizdiniz galiba Cloud Stinger kullanan. Doğru mu hatırlıyorum? Kullandıysanız memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben değilim. Ben Tronsmart Sono kullanıyorum.
yuvacıklı dedi: Hocam sizdiniz galiba Cloud Stinger kullanan. Doğru mu hatırlıyorum? Kullandıysanız memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Ben değilim. Ben Tronsmart Sono kullanıyorum.
yuvacıklı Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 720 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #12 TÇB dedi: Ben değilim. Ben Tronsmart Sono kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam son olarak bir sorum daha var. Stinger mi G332 mi HS50 mi?
TÇB dedi: Ben değilim. Ben Tronsmart Sono kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam son olarak bir sorum daha var. Stinger mi G332 mi HS50 mi?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 8 Nisan 2021 #13 yuvacıklı dedi: Hocam son olarak bir sorum daha var. Stinger mi G332 mi HS50 mi? Genişletmek için tıkla... Yakın modeller. Stinger'de sağ ve sol sürücüden 2 tane kablo geliyor ve rahatsız edebilir. Mikrofonu çıkartılabilir olsun diyorsan HS50 Pro.
yuvacıklı dedi: Hocam son olarak bir sorum daha var. Stinger mi G332 mi HS50 mi? Genişletmek için tıkla... Yakın modeller. Stinger'de sağ ve sol sürücüden 2 tane kablo geliyor ve rahatsız edebilir. Mikrofonu çıkartılabilir olsun diyorsan HS50 Pro.