İtopya'daki RX 6500 XT sistem nasıldır?

Teşekkür ederim hocam, sizce bu sistem 4 yıl götürür mü beni?

Şu an performans testlerine bakıyorum. Tüm oyunları High'ta açıyor.

Götürür hocam bir tek PSU'su pek iyi değil onu en kısa zamanda değiştirirsiniz sonra 4 sene rahat kullanırsınız.

Götürür hocam bir tek PSU'su pek iyi değil onu en kısa zamanda değiştirirsiniz sonra 4 sene rahat kullanırsınız.

PSU'nun düşük olması ne gibi bir sıkıntı yaratır hocam?

Bu arada bildiğiniz üzere 2 sene sonra GTAVI çıkacak, sizce bu sistem oyunu rahat oynatabilir mi? Tahmininiz var mıdır?

Hocam orasını bilemeyiz oyunun nasıl bir sistem isteyeceğini o zamana kadar çok şey degişir.

PSU'nun düşük olması ne gibi bir sıkıntı yaratır hocam?

Bu arada bildiğiniz üzere 2 sene sonra GTAV'i çıkacak, sizce bu sistem oyunu rahat oynatabilir mi? Tahmininiz var mıdır?

PSU W olarak yeterli ama korumaları eksik hocam ondan sistemi falan götürme riski var GTA6'yı medium da oynatır diye düşünüyorum.

Anladım hocam, çok teşekkürler.

Hocam sistemi bugün göremiyorum nedense, şansıma mıdır bilemedim

Bu aynı mı hemen hemen?

@messinicocugu sistem kalkmış hocam ya :/

Öneri var mı 10.000 lira civarına.

Son düzenleme:

Hocam şu an stokta sadece 500TL fiyatı artmış.
10.000TL'ye yine bu var:

Merhaba hocam yeni sistem topladım bilgisayarcıda ekran kartı Rx 6600 fakat iki dakikada bir ekran siyah oluyor. 3 saniye siyah kalıyor sebebi nedir sizce kafayı yemek üzereyim. Aşağıda görülen hatayı alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…