Arkadaşlar sizden istediğim yardım bakın çok basit.
Sadece itopya'dan toplamanızı istiyorum. Bana ayrı ayrı yerlerden parça toplayın veya indirimleri bekleyin gibi önerilerde bulunmayın. Satın alabileceğim tek nokta olduğundan başlıkta gördüğünüz gibide belirttim.
Bazı dostlar 10 bin TL'lik bütçeyle 2070S'li sistem toplanacağını iddia etmişlerdi. Evet haklı olabilirler sağdan soldan ürünleri toplayıp işi bitirebilirler. Ama malum durumu size açıkladım.
Önceki konularımda 2060S toplamıştım bu bütçeyle ancak kullandığım birleşenler genel olarak kaliteli ve pahalı olduğundan dolayı olumsuz yorumlar aldığından sizin şahsi fikirlerinizi merak ettim ve uzmanlara attım pası. Fakat benim buradaki nihai amacım bu sistemi uzun zaman boyunca kullanmak gerçekten uzun bir zamandan bahsediyorum.
Bazı beyler bu sistem 5-6 yıl dayanır sonra değiştirirsin gibi başka kullanıcılara öneriler bulunurken, benim öyle bir imkanım yok. Şimdi birleşenlerden kıstık ve 2070S'li iyi kötü bir sistem ortaya çıktı.
Ancak ben bu ekran kartını aldığım zaman bu kartın ederi 2K monitör benim bildiğim kadarıyla yanlışım varsa düzeltin. 1080P'de verimli kullanamıyacağım sanırsam ve 2K monitörlerde fiyat olarak pahalı olabiliyorlar. En azından minimum 3 bin TL gözden çıkarmam gerekiyor.
Bir sürü etken varken ben kasasından tutun,monitör,klavye,fare ve kulaklık vb. maksimum 15 bin TL tutarında harcama yapabilirim. Ve onun üstüne 1 TL dahi oynatamam. Lütfen durumu özümseyerek dediklerimin dışında önerilerde bulunmayın.
Kafadan topladığım bilgisayarıda yorumlarsanız sevinirim. İyi sosyaller.
@enonertetanem ,
@Slippin Jimmy0 ,
@Samotne Ciasteczka ,
@BerkayZ87