efetuun Yoctopat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #1 Merhaba, İtopya'dan pandanın sistemini almayı düşünüyorum. Fiyat-performans olarak nasıl ve İtopya'dan alışveriş konusunda bilgi verir misiniz? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2023
Merhaba, İtopya'dan pandanın sistemini almayı düşünüyorum. Fiyat-performans olarak nasıl ve İtopya'dan alışveriş konusunda bilgi verir misiniz? ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
R ROSD Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 548 Çözümler 3 Yer istanbul/kartal 29 Nisan 2023 #2 Anakartı S2H olarak değişirseniz sistem 10 numara hayırlı olsun
efetuun Yoctopat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2023 #3 ROSD dedi: Anakartı S2H olarak değişirseniz sistem 10 numara hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... nasıl bir fark yaratır?
ROSD dedi: Anakartı S2H olarak değişirseniz sistem 10 numara hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... nasıl bir fark yaratır?
R ROSD Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 548 Çözümler 3 Yer istanbul/kartal 29 Nisan 2023 #4 efetuun dedi: Nasıl bir fark yaratır? Genişletmek için tıkla... Aslında çok fark yok M.2 kısmında S2H'de SATA 3 600mb/s hızı var. Ve DisplayPort var 4K ayrıca PCI-e 4.0 destekli. @efetuun hocam şimdi fark ettim aslında mantıksız sadece DisplayPort yeri var.
efetuun dedi: Nasıl bir fark yaratır? Genişletmek için tıkla... Aslında çok fark yok M.2 kısmında S2H'de SATA 3 600mb/s hızı var. Ve DisplayPort var 4K ayrıca PCI-e 4.0 destekli. @efetuun hocam şimdi fark ettim aslında mantıksız sadece DisplayPort yeri var.
Merdo34 Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 6.866 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul 29 Nisan 2023 #5 İtopya şart mı ve kullanım amacınız nedir?
efetuun Yoctopat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #6 Merdo34 dedi: İtopya şart mı ve kullanım amacınız nedir? Genişletmek için tıkla... güvenilir ve tek bildiğim site olduğu için ayrıca sistem fiyat açısından iyi geldi
Merdo34 dedi: İtopya şart mı ve kullanım amacınız nedir? Genişletmek için tıkla... güvenilir ve tek bildiğim site olduğu için ayrıca sistem fiyat açısından iyi geldi