Bu bilgisayarı almak mantıklı mıdır ? Maximum 2000 TL bütçem var. Kasa da biraz tereddüt ediyorum birde harddiskte bu iki bileşen hakkında fikri olan var mı ? 1950 TL civarı daha iyi bir sistem toplayabilir misiniz ?
HDD modelini P300 ile değiştirirlerse fiyatına göre gayet güzel bir ürün olur. Kasa hakkında; bu fiyat bandında alınabilecek en iyi kasalardan biri diye düşünüyorum. Fan kontrolcüsü mevcut, 3 adet fanla geliyor diye biliyorum. Fakat kablo toplama kısmı biraz darmış. Arkadaşın önerdiği sistemi almayınız. O fiyata, o ekran kartlı sistem alınmaz. 1050 Ti çok daha performanslı bir karttır. @Docthirst
BIOS güncellemesini; aldığı firma yapacaktır zaten. Koyduğunuz ekran kartı yukarıda bahsettiğim gibi performans bakımından düşük bir ekran kartı. Ayrıca HDD olarak 64 MB önbelleğe sahip HDD alınmalıdır.
BIOS güncellemesini; aldığı firma yapacaktır zaten. Koyduğunuz ekran kartı yukarıda bahsettiğim gibi performans bakımından düşük bir ekran kartı. Ayrıca HDD olarak 64 MB önbelleğe sahip HDD alınmalıdır.
Bu bilgisayarı almak mantıklı mıdır ? Maximum 2000 TL bütçem var. Kasa da biraz tereddüt ediyorum birde harddiskte bu iki bileşen hakkında fikri olan var mı ? 1950 TL civarı daha iyi bir sistem toplayabilir misiniz ?
Gaming X modeli ile normal modeller arasın da benchmarklar da pek fark yok gibi.Aralarında ki fark nedir ? Birde sizin attığınız 2000 TL'lik sistem ile 1800 TL'Lik sistemin farkı nedir?
Gaming X modeli ile normal modeller arasın da benchmarklar da pek fark yok gibi.Aralarında ki fark nedir ? Birde sizin attığınız 2000 TL'lik sistem ile 1800 TL'Lik sistemin farkı nedir?
1-) Gaming X'in frekansları daha yüksek ve soğutması da daha iyi.
2-) Gaming X modelinde ısı boruları daha kalın ve daha fazla.
3-) Twin Frozr, çift fan, yüksek frekanslar ve nikel kaplı bakır ısı boruları var.
4-) Aslında Gaming ile arasında pek fazla bir fark yok biraz daha o.c edilip piyasaya sunulmuş hali.
5-) 1050 Sınıfında En İyisi
Rx 460 ı geride bırakıp Rx 470 inde altında kalan bir ekran kartı kendisi.