T TheMurderK Kilopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #1 İtopya 35.000 TL bandında PC kasası önerisi. Bu fiyata en yüksek oyunlarda en yüksek FPS verebilecek sistem önerileriniz neler? THE-VOK IV V5 diye itopya da sistem buldum bu nasıl?
İtopya 35.000 TL bandında PC kasası önerisi. Bu fiyata en yüksek oyunlarda en yüksek FPS verebilecek sistem önerileriniz neler? THE-VOK IV V5 diye itopya da sistem buldum bu nasıl?
MarkusRuhl Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.325 Makaleler 1 Çözümler 1 26 Temmuz 2024 #2 İtopya sitesinden mi olacak muhakkak ?
T TheMurderK Kilopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #3 MarkusRuhl dedi: İtopya sitesinden mi olacak muhakkak ? Genişletmek için tıkla... Oradan olsa daha iyi olur benim için ama diğer yerlerdende öneribilirsiniz güvenilir olan yerlerden
MarkusRuhl dedi: İtopya sitesinden mi olacak muhakkak ? Genişletmek için tıkla... Oradan olsa daha iyi olur benim için ama diğer yerlerdende öneribilirsiniz güvenilir olan yerlerden